• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове за цъфтящи растения

Торовете за цъфтящи растения имат една цел - да стимулират растенията да произвеждат повече пъпки, което от своя страна позволява по-дълъг и по-обилен цвят благодарение на оптималното допълване на хранителните вещества. Продуктите, налични в нашия магазин, ще осигурят на вашите растения отлична жизненост и цъфтежна сила. Правилно хранените цъфтящи растения са здрави, здрави, ярко оцветени и с перфектен размер. За такива резултати използвайте само оригинални, сертифицирани торове за цъфтящи растения. Пълният списък на тези продукти можете да намерите по-долу.

Препоръчваме специално течния тор "Morze Kwiatów" (Море от Цветя), богат на калий, и течния тор за рози "Okazale Kwiaty" (Изобилни Цветя). Също така обмислете тора за рододендрони "Bujne Kwitnienie" (Обилно Цъфтене) и различни други продукти на Target. Неподражаемата ни селекция включва висококачествени хранителни продукти за растения на Florovit (като тор Datura за удължено цъфтене, тор за гераниуми и тор за клематиси и други цъфтящи пълзящи растения), надеждни торове на Agrecol (като тор за градински теменужки и виолетки, тор за висящи петунии) и асортимента на Biopon (включително таблетки с дълъг ефект, течни концентрати и ефективни прахове за цъфтящи растения). Ако се интересувате от иновативни решения, опитайте тора за рози и цъфтящи растения "Zielony Dom" в готова за употреба лейка. Този контейнер идва със съединение за градински маркуч, което ви позволява да го прилагате директно върху растенията по време на поливане!

Това е само малка част от това, което предлагаме - в нашия магазин са налични тези и много други отлични торове за цъфтящи растения на конкурентни цени, с достъпна доставка до дома. Останете информирани за нашите специални предложения и сезонни разпродажби! Независимо дали отглеждате цъфтящи растения в градина, на балкон или на перваза на прозореца в хола, в нашия магазин ще намерите най-подходящите торове за нуждите на вашите растения. Пазарувайте онлайн с пълна гаранция за удовлетворение от уюта на вашия дом!

5.17 лв
10.90 лв
11.35 лв