Декор за дом и врт

Декорације за дом и баште доступне у нашој продавници отворит ће вам очи за нове могућности у уређењу ентеријера, терасе и балкона. Да ли би вас стилски држач за свеће, фењер или украсна вешалица за саксије биљака могао занимати? Проверите шта још можемо да вам понудимо.

Сваки власник баште, они који поседују верзију мини-балкона, знају да је зелено окружење најбоље место за опуштање у топлим летњим ноћима. Одељење лампе и бакље нуди креативна решења која би вечеру на отвореном учинила још угоднијом. Да бисте се решили гомољастих ројева комараца, наручите фењер против комараца од БРОС-а или ЛЕД бубе. Постоје ли вентилатори за свеће? Купите практичан, лаган и стабилан Мали држач за беле или златне свеће. Ако жудите за још већом светлошћу, за вас имамо стајаћу Бамбусову бакљу. У нашој продавници ћете такође пронаћи Фламит лампу и уље за бакље по приступачној цени и заменљиве фитиљке бакљи. Ако, пак, желите да место за опуштање украсите цветним украсима, уложите у украсне вешалице за висеће кошаре (посебно препоручујемо модел Акант). Да ли волите да састављате букете? Наручите округлу икебану посуду или украсну посуду Рукола. У њему можете узгајати ружу Јерихона - праву реткост у башти, познату и као биљка диносаура. Ову биљку ћете добити по веома конкурентној цени у нашој продавници! Претворите свој балкон у азил за летеће посетиоце током зиме. Функционална и повољна решења могу се наћи у категоријама Птице и Хранилице за птице. У понуди имамо и украсни камен разних калибра - погледајте нашу понуду од белог и жутог шљунка. Можда ће вам требати и ново постоље за божићно дрвце или кућиште за божићно дрвце, па посетите божићну подкатегорију и погледајте шта још имамо на располагању за вас!

Корисне, практичне додатке и јединствене инспирације за уређење дома и башта пронаћи ћете у нашој онлине продавници. Не размишљајте два пута, улажите у најквалитетнији и штедите захваљујући нашим конкурентним ценама. Љубазно вас позивамо на куповину!

408.33 din
408.33 din
454.67 din
784.00 din
1,200.00 din
3,383.00 din