Innredning av hjem og hage

Hjem- og hagedekorasjoner tilgjengelige i vår nettbutikk vil åpne øynene dine for nye muligheter innen interiør, terrasse og balkonginnredning. Ville en stilig lysestake, lanterne eller en dekorativ henger for blomsterpotter være av interesse? Se hva annet vi kan tilby deg.

Enhver hageeier, inkludert de som har den lille balkongversjonen, vet at det grønne omgivelsene er det beste avslapningsstedet på varme sommernetter. Lamper og fakler-avdelingen tilbyr kreative løsninger som vil gjøre en middag utendørs enda mer fornøyelig. For å bli kvitt irriterende mygg, bestill myggavstøtende lanterne fra BROS eller LED-insektzapperen. Er det noen som er fan av stearinlys? Kjøp en praktisk, lett og stabil liten hvit eller gylden lysestake. Hvis du ønsker enda mer lys, har vi en frittstående bambusfakkel for deg. Du vil også finne Flamit lampe- og fakkolje til en rimelig pris, samt utskiftbare fakkelveker i vår butikk. Hvis du imidlertid ønsker å pynte avslapningsstedet ditt med blomsterdekorasjoner, invester i den dekorative hengeren for blomsterkurver (vi anbefaler spesielt Akant-modellen). Liker du å lage buketter? Bestill den runde ikebana-bollen eller den dekorative Rukola-potten. Du kan dyrke Jeriko-rosen – en ekte hage sjeldenhet, også kjent som dinosaurplanten – i den. Du får denne planten til en svært konkurransedyktig pris i vår butikk! Gjør balkongen din til et fristed for flygende besøkende om vinteren. Funksjonelle og rimelige løsninger finnes i Fuglehus og fuglemater-kategoriene. Vi tilbyr også dekorative steiner i forskjellige størrelser – sjekk ut tilbudet vårt av hvit og gul grus. Du kan også trenge en ny juletrestativ eller juletredekning, så besøk Julesubkategorien og se hva annet vi har på lager for deg!

I vår nettbutikk finner du nyttige, praktiske tilbehør og unike inspirasjoner for hjem- og hagedekorasjon. Tenk ikke to ganger, invester i den beste kvaliteten og spar med våre konkurransedyktige priser. Vi inviterer deg hjertelig til en shoppingtur!

34.06 kr
35.00 kr
35.00 kr
38.97 kr
39.37 kr
39.37 kr
39.37 kr
39.37 kr
39.37 kr
39.37 kr
39.37 kr
39.37 kr
39.37 kr
39.37 kr