• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Dekor za dom i vrt

Dekoracije za dom i vrt dostupne u našoj trgovini otvorit će vam oči prema novim mogućnostima uređenja interijera, terase i balkona. Da li vas zanima elegantna svijećnjaka, lampion ili dekorativni vješalica za biljne posude? Pogledajte što još možemo ponuditi.

Svaki vlasnik vrta, uključujući one s malom balkonskom verzijom, zna da je zelena okolina najbolje mjesto za opuštanje u toplim ljetnim noćima. Naš odjel s lampama i bakljama nudi kreativna rješenja koja će vašu večeru na otvorenom učiniti još ugodnijom. Kako biste se riješili dosadnih rojeva komaraca, naručite svjetiljku koja tjera komarce od BROS-a ili LED lampu za uništavanje insekata. Imate li ljubitelja svjetlosti svijeća? Kupite praktičnu, laganu i stabilnu malu bijelu ili zlatnu svijećnjaku. Ako želite još više svjetla, imamo stojeću bambusovu baklju za vas. Također ćete pronaći ulje za lampu i baklje Flamit po povoljnoj cijeni i zamjenjive fitilje za baklje u našoj trgovini. Ako, međutim, želite ukrasiti svoje mjesto opuštanja cvjetnim dekoracijama, uložite u dekorativni vješalica za viseće košare (posebno preporučujemo model Akant). Volite li sastavljati bukete? Naručite okruglu ikebanu zdjelu ili dekorativni lonac Rukola. U njoj možete uzgajati ružu iz Jerihona - pravu vrtlarsku rijetkost, poznatu i kao biljka dinosaura. Ovu biljku možete nabaviti po vrlo konkurentnoj cijeni u našoj trgovini! Pretvorite svoj balkon u utočište za leteće posjetitelje zimi. Funkcionalna i povoljna rješenja možete pronaći u kategorijama Kućice za ptice i Hranilice za ptice. Također nudimo dekorativni kamen različitih veličina - pogledajte našu ponudu bijelog i žutog šljunka. Možda će vam trebati i novo postolje za božićno drvce ili kućište za božićno drvce, stoga posjetite podkategoriju Božić i pogledajte što još imamo na zalihi za vas!

U našoj online trgovini pronaći ćete korisne, praktične dodatke i jedinstvene inspiracije za dekoraciju doma i vrta. Ne razmišljajte dvaput, ulažite u najbolju kvalitetu i uštedite zahvaljujući našim konkurentnim cijenama. Srdačno vas pozivamo na šoping!