Dekor za dom i vrt

Dekoracije za dom i vrt dostupne u našoj trgovini otvorit će vam oči na nove mogućnosti u uređenju interijera, terase i balkona. Bi li vas mogao zanimati moderan držač za svijeće, fenjer ili ukrasna vješalica za posude za biljke? Provjerite što bismo vam još mogli pružiti.

Svaki vlasnik vrta, oni koji posjeduju verziju mini-balkona, znaju da je zeleno okruženje najbolje mjesto za opuštanje u toplim ljetnim noćima. Odjel lampe i baklje nudi kreativna rješenja koja će večeru na otvorenom učiniti još ugodnijom. Kako biste se riješili grbavih komaraca, naručite fenjer protiv komaraca od BROS-a ili LED zaptivača. Postoje li obožavatelji svijeća? Kupite praktičan, lagan i stabilan Mali držač bijele ili zlatne svijeće. Ako žudite za još većom svjetlošću, za vas imamo stajaću baklju od Bambusa. U našoj trgovini također ćete pronaći Flamit svjetiljku i ulje za bakljadu po pristupačnoj cijeni i zamjenljive fitiljke. Ako pak želite mjesto za opuštanje ukrasiti cvjetnim ukrasima, uložite u ukrasnu vješalicu za viseće košare (posebno preporučamo model Akant). Volite li sastavljati bukete? Naručite okruglu ikebanu zdjelu ili ukrasnu Rukola posudu - zdjelu. U njemu možete uzgajati ružu Jerihona - pravu vrtlarsku rijetkost, poznatu i kao biljka dinosaura. Ovu biljku dobit ćete po vrlo konkurentnoj cijeni u našoj trgovini! Pretvorite svoj balkon u azil za posjetitelje koji lete tijekom zime. Funkcionalna i pristupačna rješenja nalaze se u kategorijama Ptice i Hranilice za ptice. Također nudimo ukrasni kamen raznih kalibra - provjerite našu ponudu od bijelog i žutog šljunka. Možda će vam trebati i novo postolje za božićno drvce ili kućište za božićno drvce, pa posjetite božićnu potkategoriju i pogledajte što još imamo na raspolaganju za vas!

Korisne, praktične dodatke i jedinstvene inspiracije za uređenje doma i vrta pronaći ćete u našoj internetskoj trgovini. Ne razmišljajte dvaput, ulažite u najvišu kvalitetu i štedite zahvaljujući našim konkurentnim cijenama. Ljubazno vas pozivamo na shopping!

22.55 kn
34.08 kn
42.71 kn
33.08 kn 44.12 kn
Promocija završava
77.86 kn
77.86 kn
78.24 kn
81.53 kn