• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Декорация за дома и градината

Нашата колекция от декорации за дома и градината, налична в магазина ни, ще ви представи свят от нови възможности за интериорни и външни пространства като тераси и балкони. Интересувате ли се от стилен свещник, фенер или декоративен държач за саксии? Разберете повече за това, което можем да ви предложим.

Всеки собственик на градина, включително и тези с малки балконни градини, разбира, че зелената околност става перфектното място за релакс през топлите летни вечери. Нашият раздел Лампи и Факли предлага иновативни решения, за да направи храненето на открито още по-приятно. За да държите досадните комари на разстояние, обмислете нашия фенер против комари от BROS или LED уреда за унищожаване на насекоми. За любителите на свещи предлагаме практичен, лек и здрав свещник в бяло или злато. За тези, които търсят допълнително осветление, препоръчваме нашия самостоятелен Бамбуков Факел. Освен това маслото за лампи и факли Flamit е налично на страхотна цена, заедно със сменяеми фитили за факли. Ако искате да подчертаете мястото си за релакс с цветни декорации, обмислете нашите декоративни държачи за окачени кошници, като моделът Akant е най-добрият избор. Обичате ли да правите букети? Изберете между нашата кръгла ваза за икебана или декоративната чиния-саксия Rukola. В тях можете да отглеждате Розата на Ерихон, известна като динозаврово растение - истински ботанически бисер на привлекателна цена в магазина ни. С настъпването на зимата превърнете балкона си в убежище за крилати посетители. Открийте функционални и достъпни опции в нашите раздели за Къщички и Хранилници за птици. Колекцията ни също така включва декоративни камъни в различни размери - разгледайте нашия избор от бял и жълт чакъл. Когато наближават коледните празници, може да имате нужда от нова стойка или калъф за коледната елха, затова не пропускайте да разгледате нашата подкатегория Коледа за повече!

Открийте практични аксесоари и уникални идеи за декорации за дома и градината в нашия онлайн магазин. Не се колебайте; инвестирайте в продукти от най-високо качество и се възползвайте от нашите конкурентни цени. Сърдечно ви каним на приятно пазаруване!

5.17 лв
5.96 лв
6.13 лв
6.13 лв
6.82 лв
6.89 лв
6.89 лв
6.89 лв
6.89 лв
6.89 лв
6.89 лв
6.89 лв
6.89 лв
6.89 лв
6.89 лв