Декорация за дома и градината

Предлаганите в нашия магазин декори за дома и градината ще отворят очите ви за нови възможности в интериор, тераса и балкон. Ще ви интересува ли стилен държач за свещи, фенер или декоративна закачалка за саксии за растения? Вижте какво още бихме могли да ви предоставим.

Всеки собственик на градина, тези, които притежават версията за мини, балкон, знае, че зелената среда е най-доброто място за релакс в топлите летни нощи. Отделът за лампи и факли предлага креативни решения, които биха направили вечерята на открито още по-приятна. За да се отървете от заядливите рояци от комари, поръчайте фенера за отблъскване на комари от BROS или светодиодния бъг. Има ли фенове на свещи? Купете практичен, лек и стабилен малък държач за бяла или златиста свещ. Ако желаете още повече светлина, ние имаме постоянна бамбукова факла за вас. В нашия магазин ще намерите и лампата Flamit и факелното масло на достъпна цена и сменяеми фитили за фенерче. Ако обаче искате да украсите мястото си за отдих с флорални декорации, инвестирайте в декоративната закачалка за висящи кошници (особено препоръчваме модела Akant). Обичате ли да съставяте букети? Поръчайте кръглата икебана купа или декоративната саксия Rukola - купа. Можете да отглеждате розата на Йерихон - истинска рядкост в градинарството, известна още като растението динозавър. Ще получите това растение на много конкурентна цена в нашия магазин! Превърнете своя балкон в убежище за летящи посетители през зимата. Функционални и достъпни решения могат да бъдат намерени в категориите Birdhouse и Bird хранилки. Предлагаме и декоративен камък от различни калибри - разгледайте нашето предложение от бял и жълт чакъл. Може да се нуждаете и от нова стойка за коледно дърво или корпус за коледно дърво, така че, моля, посетете подкатегорията за Коледа и вижте какво още имаме в наличност за вас!

В нашия онлайн магазин ще намерите полезни, практични аксесоари и уникални вдъхновения за декорация на дома и градината. Не мислете два пъти, инвестирайте в най-високото качество и спестявайте благодарение на нашите конкурентни цени. Любезно ви каним на шопинг тур!

3.75 лв
3.75 лв
5.75 лв
8.44 лв 11.25 лв
Промоцията приключва
8.69 лв
10.89 лв
19.86 лв