• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Hem- och trädgårdsdesign

Vår samling av hem- och trädgårdsdekorationer som finns tillgängliga i vår butik kommer att visa dig en värld av nya möjligheter för inomhus och utomhusutrymmen som terrasser och balkonger. Är du intresserad av en elegant ljushållare, fackla eller dekorativ krok för krukor? Upptäck vad mer vi kan erbjuda dig.

Varje trädgårdsägare, inklusive de med små balkongträdgårdar, vet att gröna utrymmen blir den perfekta platsen att koppla av på varma sommarkvällar. Vår avdelning för lampor och facklor erbjuder innovativa lösningar för att göra utomhusmiddagar ännu trevligare. För att stöta bort irriterande myggor, överväg vår myggavstötande lykta från BROS eller den LED-insektszapparen. För ljusentusiaster har vi en praktisk, lätt och stadig ljushållare i vitt eller guld. Om du letar efter mer belysning rekommenderar vi vår fristående bambufackla. Dessutom finns lamp- och fackeloljan Flamit tillgänglig till ett bra pris, liksom utbytbara fackelvekar. Om du vill försköna ditt avkopplande utrymme med blomsterdetaljer, överväg våra dekorativa hängare för hängande korgar, med Akant-modellen som vårt bästa val. Älskar du att göra buketter? Välj vår runda ikebanaskål eller den dekorativa Rukola-skålen. Du kan odla Jeriko-rosen i dem, också känd som dinosaurieplantan, en sann trädgårdsjuvel tillgänglig till ett bra pris i vår butik. Under vintern kan du förvandla din balkong till en fristad för flygande besökare. Upptäck funktionella och prisvärda lösningar i våra avdelningar för fågelhus och fågelmatningsstationer. Vår samling inkluderar också dekorativa stenar i olika storlekar: utforska vårt urval av vit och gul grus. När högtidssäsongen närmar sig kanske du behöver en ny julgranfot eller julgransfodral, så se till att kolla in vår julunderkategori.

Upptäck praktiska tillbehör och unika hem- och trädgårdsdekorationsinspirationer i vår onlinebutik. Tveka inte; investera i den bästa kvaliteten och dra nytta av våra konkurrenskraftiga priser. Vi inbjuder dig hjärtligt till en underbar shoppingupplevelse!

32.22 kr
33.11 kr
33.11 kr
35.03 kr
36.86 kr
37.24 kr
37.24 kr
37.24 kr
37.24 kr
37.24 kr
37.24 kr
37.24 kr
37.24 kr
37.24 kr
37.24 kr
38.46 kr
41.68 kr