• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Otthoni és kerti dekoráció

Az áruházunkban elérhető ház- és kerti dekorációk új lehetőségeket nyitnak meg a belső, terasz- és erkély-elrendezésben. Érdekes lehet-e egy elegáns gyertyatartó, lámpás vagy dekoratív fogas növényi edényekhez? Nézd meg, mi mást tudnánk Önnek biztosítani.

Minden kerti tulajdonos, azok, akik rendelkeznek mini, erkélyes változattal, tudják, hogy a zöld környezet a legjobb kikapcsolódási hely a meleg nyári estéken. A Lámpák és fáklyák osztály kreatív megoldásokat kínál, amelyek még élvezetesebbé teszik a szabadtéri vacsorát. Annak érdekében, hogy megszabaduljon a szaggató szúnyogrégektől, rendeljen a BROS-től a szúnyogriasztó lámpát vagy a LED-es hibajelzőt. Vannak gyertyafényes rajongók? Vásároljon praktikus, könnyű és stabil kis fehér vagy arany gyertyatartót. Ha még több fényt szeretne, állhat egy állandó bambusz fáklya az Ön számára. Megtalálható áron a Flamit lámpát és fáklyaolajat, valamint cserélhető fáklyadagokat is talál üzletünkben. Ha azonban pihenési helyét virágdíszekkel szeretné díszíteni, fektessen be a kosarak lógására szolgáló díszes fogasba (különösen ajánljuk az Akant modellt). Szeretsz csokrokat komponálni? Rendelje meg a Kerek ikebana tálat vagy a dekoratív Rukola edényt. Itt termesztheti Jericho rózsa - igazi kertészeti ritkaság, más néven dinoszaurusz növény - nevét. Ezt a növényt nagyon versenyképes áron fogja megvásárolni üzletünkben! A télen átalakítsa erkélyét a repülõ látogatók menedékjogává. Funkcionális és megfizethető megoldások a Madárházak és a Madáretető kategóriákban találhatók. Különféle kalibrákkal díszítő kőket is kínálunk - nézd meg kínálatunkat fehér és sárga kavicsból. Szüksége lehet egy új karácsonyfa állványra vagy karácsonyfa házra is, ezért kérjük, látogasson el a karácsony alkategóriájába, és nézze meg, mit kínálunk még önnek!

Hasznos, praktikus kiegészítőket és egyedi ház- és kerti dekorációs inspirációkat talál online áruházunkban. Ne gondoljon kétszer, fektessen be a legmagasabb minőségbe, és spóroljon versenyképes árainknak köszönhetően. Szeretettel meghívjuk Önt bevásárló túrára!