• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Orkidé understøtter og klipsbånd

Orkidéstøtter og klipsbånd beskytter dine planter mod risikoen for, at skud bryder under vægten af blomster. Dette tilbehør hjælper også med at opretholde den ønskede vane hos de blomstrende planter. Et bredt sortiment af dekorative og funktionelle orkidestøtter og klipbånd venter dig i vores online havebutik til overraskende konkurrencedygtige priser.

Standardstøtterne af plast ville vise sig at være tilstrækkelige for de fleste orkidéarter og -sorter. Disse er overkommelige modeller, der også glæder sig over interessant design og en bred palet af tilgængelige farver. Zig-zag orkidéen og anden planteunderstøttelse eller den lyserøde, grønne og hvide palme hører alle sammen til den produktkategori. Hvis du derimod ejer usædvanligt store eksemplarer eller orkideer med flere stængler, har du muligvis brug for Single 45-cm metalplanteunderstøttelse. Denne robuste model er udstyret med en understøttende ring, der eliminerer behovet for at bruge bånd eller clips. Hvis du foretrækker lige, enkle plantestøttestænger, skal du helt sikkert udstyre dig med Plant support clip bånd - vi anbefaler blandt andet sættet med 8 store og 12 mindre clip bånd, der fås til en overkommelig pris. Vi tilbyder også de klassiske små orkidéklipsbånd i sæt på 10 stykker - pænt, næsten umærkeligt tilbehør, der tjener deres formål meget godt.

Vi opfordrer dig til at se på fotografierne af vores produkter. Bestil dem, der passer bedst til dit behov, og se selv, at orkidéstøtter og klipsbånd af høj kvalitet virkelig letter pasningen af orkideer. Shopping i vores butik tager ikke meget tid og giver dig mulighed for at spare penge. Udnyt den gratis hjemlevering! Og husk, at du altid er velkommen i vores butik!