• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Orchidea tartók és csipeszek

Az orchidea támaszok és csipeszek megóvják növényeit attól a kockázattól, hogy hajtásaik eltörnek a virágzó virágok súlya alatt. Ezek a kiegészítők segítenek megtartani a virágzó növények kívánt formáját és szerkezetét is. Széles választékban kínálunk dekoratív és praktikus orchidea támaszokat és csipeszeket online kertészeti áruházunkban, meglepően versenyképes áron.

A szabványos műanyag támaszok megfelelnek a legtöbb orchidea fajtának és változatának. Ezek költséghatékony lehetőségek, amelyek vonzó tervezésükkel és a kapható színek széles választékával is lenyűgöznek. A cikk-cakk orchidea és más növénytámaszok, valamint a rózsaszín, zöld és fehér pálma támok is ebbe a termékkategóriába tartoznak. Azonban, ha rendkívül nagy példányokkal vagy több száras orchideákkal rendelkezik, előnyös lehet az egy darabos 45 cm-es fém növénytámasz. Ez a robosztus modell egy támgyűrűvel van ellátva, ami feleslegessé teszi a további kötözők vagy csipeszek használatát. Azok számára, akik a sima, egyenes növénytámasz rúdokat részesítik előnyben, növénytámasz csipeszeink kiváló választást jelentenek. Javasoljuk a 8 nagy és 12 kisebb csipeszből álló készletet, amelyek kedvező áron kaphatók. Ezen kívül kínálunk klasszikus kis orchidea csipeszeket 10 darabos készletekben - diszkrét, alig észrevehető kiegészítők, amelyek nagyon hatékonyak.

Meghívjuk Önt, hogy nézze meg termékeink fényképeit. Válassza ki azokat, amelyek a leginkább megfelelnek az Ön igényeinek, és fedezze fel magának, hogyan könnyíthetik meg az orchidea támaszok és csipeszek a magas minőségű orchideák gondozását. Nálunk gyors és költséghatékony a vásárlás. Ne hagyja ki ingyenes házhoz szállításunk ajánlatát! És ne feledje, mindig örömmel látjuk üzletünkben!