• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Orchidea tartók és kapcsok

Az orchidea támaszok és a nyakkendők megóvják a növényeket a hajtások elszakadásának kockázatától a virágok súlya alatt. Ezek a kiegészítők elősegítik a virágzó növények kívánt szokásának fenntartását is. Dekoratív és funkcionális orchidea támaszok és kapcsok széles választéka várja Önt online kerti áruházunkban, meglepően versenyképes áron.

A szokásos műanyag hordozók elegendőnek bizonyulnak az orchideafajok és fajták többségének. Ezek megfizethető modellek, amelyek szintén érdekes dizájnnal és a rendelkezésre álló színek széles palettájával gyönyörködnek. A cikk-cakk orchidea és más növénytámasz, vagy a rózsaszín, zöld és fehér tenyér mind ebbe a termékkategóriába tartozik. Ha viszont Önnek kivételesen nagy példányai vannak, vagy a több szárú orchideák, akkor szüksége lehet az Egyetlen 45 cm-es fém növényi támaszra. Ez az erős modell egy támogató gyűrűvel van felszerelve, amely kiküszöböli a nyakkendők vagy kapcsok használatának szükségességét. Ha az egyenes, egyszerű növénytámaszokat részesítené előnyben, feltétlenül fel kell szerelnie magát a Plant támasztó kapcsokkal - javasoljuk többek között a 8 nagy és 12 kisebb kapcsot, amelyek megfizethető áron kaphatók. 10 darabos készletben kínáljuk a klasszikus kis Orchidea kapcsokat - szép, szinte észrevehetetlen kiegészítők, amelyek nagyon jól szolgálják a céljukat.

Javasoljuk, hogy nézze meg termékeink fényképeit. Rendelje meg azokat, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön igényeinek, és győződjön meg róla, hogy a kiváló minőségű orchidea támaszok és kapcsok valóban megkönnyítik az orchideák gondozását. Az üzletünkben történő vásárlás nem igényel sok időt, és lehetővé teszi a megtakarításokat. Használja ki az ingyenes házhozszállítást! És ne feledje, hogy mindig szívesen látunk üzletünkben!