• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Suporturi pentru Orhidee și Araci

Suporturile pentru orhidee și legăturile cu cleme vor proteja plantele împotriva riscului ca lăstarii să se rupă sub greutatea florilor înflorite. Aceste accesorii ajută de asemenea la menținerea formei și structurii dorite a plantelor dumneavoastră înflorite. O gamă largă de suporturi pentru orhidee, atât ornamentale cât și practice, și legături cu cleme sunt disponibile în magazinul nostru online de grădinărit, oferite la prețuri surprinzător de competitive.

Suporturile standard de plastic sunt potrivite pentru majoritatea speciilor și varietăților de orhidee. Acestea sunt opțiuni accesibile ca preț și impresionează de asemenea prin designul atrăgător și o gamă largă de culori disponibile. Suportul Zig-zag pentru orhidee și alte suporturi pentru plante, precum și pari în roz, verde și alb pentru palmieri se încadrează în această categorie de produse. Cu toate acestea, dacă dețineți exemplare deosebit de mari sau orhidee cu mai multe tulpini, ați putea beneficia de suportul de plantă din metal de 45 cm. Acest model robust este conceput cu un inel de sprijin, eliminând necesitatea de legături sau cleme suplimentare. Pentru cei care preferă tije de sprijin pentru plante drepte și simplificate, legăturile noastre cu cleme pentru suportul plantelor sunt o alegere excelentă. Vă sugerăm setul de 8 legături mari și 12 legături mai mici, care sunt disponibile la un preț rezonabil. De asemenea, oferim legături clasice mici cu cleme pentru orhidee în seturi de 10 bucăți - accesorii discrete, aproape imperceptibile, care sunt foarte eficiente.

Vă invităm să răsfoiți fotografiile produselor noastre. Alegeți cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră și descoperiți singuri cât de mult pot facilita suporturile și legăturile cu cleme pentru orhidee de înaltă calitate îngrijirea orhideelor. Cumpărăturile la noi sunt rapide și economice. Nu ratați oferta noastră de livrare gratuită la domiciliu! Și nu uitați, suntem întotdeauna aici pentru a vă întâmpina în magazinul nostru!