• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Suporturi pentru Orhidee și Araci

Suporturile pentru orhidee și legăturile cu cleme vă vor proteja plantele de riscul ruperii lăstarilor sub greutatea florilor. Aceste accesorii ar ajuta, de asemenea, la menținerea obiceiului dorit al plantelor înflorite. În magazinul nostru online de grădină vă așteaptă o gamă largă de suporturi orhidee ornamentale și funcționale și cravate la prețuri surprinzător de competitive.

Suporturile standard din plastic s-ar dovedi suficiente pentru majoritatea speciilor și soiurilor de orhidee. Acestea sunt modele accesibile, care, de asemenea, încântă cu design interesant și o paletă largă de culori disponibile. Orhideea Zig-zag și alte suporturi pentru plante sau Palm roz, verde și alb aparțin tuturor acelei categorii de produse. Dacă, pe de altă parte, dețineți exemplare excepțional de mari sau orhideele cu mai multe tulpini, este posibil să aveți nevoie de suportul unic pentru plante din metal de 45 cm. Acest model robust este echipat cu un inel de susținere care va elimina necesitatea de a utiliza cravate sau cleme. Dacă preferați stâlpii de susținere a plantelor drepți, simpli, ar trebui să vă echipați cu siguranță cu cravatele cu suport pentru plante - vă recomandăm, printre alte produse, setul de 8 cravate mari și 12 mai mici, disponibile la un preț accesibil. De asemenea, oferim clasicele cravate mici pentru orhidee în seturi de 10 piese - accesorii îngrijite, aproape neobservabile, care își servesc foarte bine scopul.

Vă încurajăm să priviți fotografiile produselor noastre. Comandați-le pe cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. și vedeți singuri că suporturile și cravatele pentru orhidee de înaltă calitate facilitează într-adevăr îngrijirea orhideelor. Cumpărăturile la magazinul nostru nu necesită mult timp și vă permit să faceți economii. Profitați de livrarea gratuită la domiciliu! Și amintiți-vă, că sunteți întotdeauna binevenit la magazinul nostru!