• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Orkideatuet ja pidikkeet

Orkideatuet ja nippusiteet suojaavat kasvejasi versojen murtumisriskiltä kukkien painon alla. Nämä lisävarusteet auttaisivat myös ylläpitämään haluttua kukkivien kasvien tapaa. Laaja valikoima koristeellisia ja toiminnallisia orkideatukia ja nippusiteitä odottaa sinua puutarhaverkkokaupassamme yllättävän kilpailukykyisin hinnoin.

Muoviset vakiotuet osoittautuisivat riittäviksi suurimmalle osalle orkidealajeja ja -lajikkeita. Nämä ovat edullisia malleja, jotka ilahduttavat myös mielenkiintoisella muotoilulla ja laajalla väripaletilla. Siksak-orkidea ja muut kasvituet tai vaaleanpunainen, vihreä ja valkoinen palmu kuuluvat kaikki tähän tuoteryhmään. Jos puolestaan omistat poikkeuksellisen suuria yksilöitä tai monivarret orkideat, saatat tarvita Single 45 cm: n metallikasvitukea. Tämä tukeva malli on varustettu tukirenkaalla, joka poistaa siteiden tai pidikkeiden käytön tarpeen. Jos haluat mieluummin suorat, yksinkertaiset kasvien tukipylväät, sinun on ehdottomasti varusteltava itsesi Plant-tukipidikkeillä - suosittelemme muiden tuotteiden joukossa 8 ison ja 12 pienemmän kiinnityssarjan edulliseen hintaan. Tarjoamme myös klassisia pieniä orkideakiinnittimiä 10 kappaleen sarjoina - siistit, melkein huomaamattomat lisävarusteet, jotka palvelevat tarkoitustaan hyvin.

Kehotamme sinua katsomaan valokuvia tuotteistamme. Tilaa tarpeisiisi parhaiten sopivat ja varmista itse, että korkealaatuiset orkideatuket ja nippusiteet todella helpottavat orkideoiden hoitoa. Kaupassamme ostaminen ei vie paljon aikaa ja antaa sinun tehdä säästöjä. Hyödynnä ilmainen kotiinkuljetus! Ja muista, että olet aina tervetullut myymäläämme!