• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Orkideatuet ja pidikkeet

Orkideatuet ja -klipsit suojaavat kasvejasi varren katkeamiselta kukkien painon alla. Nämä tarvikkeet auttavat myös ylläpitämään toivotun muotoa ja rakennetta kukkivissa kasveissasi. Tarjoamme laajan valikoiman sekä koristeellisia että käytännöllisiä orkideatukia ja -klipsit verkkopuutarhakaupassamme yllättävän kilpailukykyiseen hintaan.

Standardit muovituet sopivat useimmille orkidealajeille ja -lajikkeille. Nämä ovat budjettiystävällisiä vaihtoehtoja, jotka vakuuttavat myös houkuttelevalla muotoilullaan ja laajalla värivalikoimallaan. Tähän tuoteryhmään kuuluvat Zig-zag orkidea ja muut kasvituet sekä pinkit, vihreät ja valkoiset palmikot. Jos omistat kuitenkin poikkeuksellisen suuria yksilöitä tai monirunkoisia orkideoita, saatat hyötyä 45 cm yksittäisestä metallikasvituesta. Tämä jämäkkä malli on suunniteltu tukirenkaalla, joka poistaa tarpeen lisäsidoksille tai -klipseille. Niille, jotka suosivat suoria, virtaviivaisia kasvitukipylväitä, kasvituen klipsit ovat erinomainen valinta. Suosittelemme settiä, jossa on 8 isoa ja 12 pientä klipsiä, jotka ovat saatavilla kohtuulliseen hintaan. Tarjoamme myös klassisia pieniä Orkidea-klipsejä 10 kappaleen seteissä - huomaamattomia, tuskin havaittavia tarvikkeita, jotka ovat erittäin tehokkaita.

Kutsumme sinut selaamaan tuotteidemme valokuvia. Valitse ne, jotka parhaiten täyttävät tarpeesi ja koe itse, kuinka laadukkaat orkideatuet ja -klipsit helpottavat huomattavasti orkideoiden hoitoa. Ostokset meiltä käyvät nopeasti ja taloudellisesti. Älä jää paitsi ilmaisesta kotiinkuljetustarjouksestamme! Ja muista, että olemme aina valmiina toivottamaan sinut tervetulleeksi kauppaamme!