• 1,490.00 kr For å bruke gratis frakt,
    må du bestille varene for minimum

Orkidestøtter og klipsbånd

Orkidéstøtter og klipsbånd vil beskytte plantene dine mot risikoen for at skudd bryter under vekten av blomster. Dette tilbehøret vil også bidra til å opprettholde ønsket vane til de blomstrende plantene. Et bredt utvalg av orkideer og funksjonelle orkidestøtter og klippebånd venter på deg i vår nettbutikk til overraskende konkurransedyktige priser.

Standard plaststøtter vil vise seg å være tilstrekkelig for de fleste orkideer og varianter. Dette er rimelige modeller som også gleder seg over interessant design og en bred palett av tilgjengelige farger. Zig-zag-orkideen og annen plantestøtte eller den rosa, grønne og hvite palmen tilhører alle den kategorien av produkter. Hvis du derimot eier eksepsjonelt store eksemplarer eller orkideer med flere stammer, kan det hende du trenger den enkle 45 cm metallplantestøtten. Denne robuste modellen er utstyrt med en støttende ring som eliminerer behovet for å bruke bånd eller klips. Skulle du foretrekke rette, enkle plantestøttestenger, bør du definitivt utstyre deg med Plant support clip bånd - vi anbefaler blant annet settet med 8 store og 12 mindre clip bånd, tilgjengelig til en overkommelig pris. Vi tilbyr også de klassiske, små orkidéklipsbåndene i sett med 10 stykker - pent, nesten umerkelig tilbehør som tjener formålet sitt veldig bra.

Vi oppfordrer deg til å se på fotografiene av produktene våre. Bestill de som passer best for deg og se selv at orkideestøtter og klipsbånd av høy kvalitet virkelig gjør det enklere å ta vare på orkideer. Å handle i butikken vår tar ikke mye tid og lar deg spare penger. Dra nytte av gratis hjemlevering! Og husk at du alltid er velkommen i butikken vår!

Det er ingen produkter i denne seksjonen