Orkid menyokong dan mengikat tali

Penyokong anggrek dan ikatan klip akan melindungi tanaman anda daripada risiko pucuk pecah di bawah berat bunga. Aksesori ini juga dapat membantu mengekalkan kebiasaan tanaman berbunga yang diinginkan. Pelbagai jenis sokongan dan ikatan orkid hiasan dan fungsi menanti anda di kedai taman dalam talian kami dengan harga yang sangat kompetitif.

Sokongan plastik standard terbukti mencukupi untuk sebilangan besar spesies dan varieti anggrek. Ini adalah model yang berpatutan yang juga menarik dengan reka bentuk yang menarik dan palet warna yang tersedia. Orkid Zig-zag dan sokongan tanaman lain atau Pink, Green dan White Palm semuanya tergolong dalam kategori produk tersebut. Sekiranya anda, sebaliknya, memiliki spesimen yang sangat besar atau anggrek multi batang, anda mungkin memerlukan sokongan kilang logam Tunggal 45 cm. Model yang kukuh ini dilengkapi dengan cincin sokongan yang akan menghilangkan keperluan untuk menggunakan tali leher atau klip. Sekiranya anda lebih suka tiang penyokong kilang yang lurus dan sederhana, anda semestinya melengkapkan diri dengan ikatan klip sokongan loji - kami mengesyorkan, antara produk lain, set 8 ikatan klip yang besar dan 12 yang lebih kecil, tersedia dengan harga yang berpatutan. Kami juga menawarkan ikatan klip Orkid kecil klasik dalam set 10 keping - aksesori yang kemas dan hampir tidak dapat dilihat yang memenuhi tujuan mereka dengan baik.

Kami menggalakkan anda untuk melihat gambar produk kami. Pesan pesanan yang sesuai dengan keperluan anda dan perhatikan sendiri bahawa orkid yang berkualiti tinggi menyokong dan ikatan klip sangat memudahkan merawat orkid. Membeli-belah di kedai kami tidak memerlukan banyak masa dan membolehkan anda menjimatkan. Manfaatkan penghantaran pulang percuma! Dan ingat, bahawa anda sentiasa dialu-alukan di kedai kami!

There are no products in this section