• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Nosači i držači za orhideje

Nosači za orhideje i kopče zaštitit će vaše biljke od rizika pucanja izbojaka pod težinom cvijeća. Ovi dodaci također bi pomogli zadržati željenu naviku cvatućih biljaka. Širok asortiman ukrasnih i funkcionalnih nosača i kravata za orhideje očekuje vas u našoj internetskoj vrtnoj trgovini po iznenađujuće konkurentnim cijenama.

Standardni plastični nosači pokazali bi se dovoljnima za većinu vrsta i sorti orhideja. To su pristupačni modeli koji također oduševljavaju zanimljivim dizajnom i širokom paletom dostupnih boja. Cik-cak orhideja i ostale biljne potpore ili ružičasta, zelena i bijela palma pripadaju toj kategoriji proizvoda. Ako, s druge strane, posjedujete izuzetno velike primjerke ili višestruke orhideje, možda će vam trebati jednostruka metalna potpora od 45 cm. Ovaj čvrsti model opremljen je potpornim prstenom koji će eliminirati potrebu za korištenjem kravata ili kopča. Ako više volite ravne, jednostavne stupove za nosače biljaka, svakako biste se trebali opremiti vezicama za nosače za biljke - između ostalih proizvoda preporučujemo set od 8 velikih i 12 manjih kopča, dostupnih po pristupačnoj cijeni. Također nudimo i klasične male kravate Orchid u kompletu od 10 komada - uredan, gotovo neprimjetan pribor koji vrlo dobro služi svojoj svrsi.

Preporučujemo vam da pogledate fotografije naših proizvoda. Naručite one koji najbolje odgovaraju vašim potrebama i uvjerite se da visokokvalitetni nosači orhideja i kravate zaista olakšavaju brigu o orhidejama. Kupovina u našoj trgovini ne oduzima puno vremena i omogućuje vam uštedu. Iskoristite besplatnu kućnu dostavu! I ne zaboravite da ste uvijek dobrodošli u našu trgovinu!