• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Mijloace de Refacere Luciu Frunze

Îngrășămintele cu strălucire a frunzelor destinate plantelor în ghivece cu frunze groase și cărnoase, vă permit să aveți grijă în mod cuprinzător de frumusețile dvs. verzi. Oferim produse semnate de mărci renumite care se bucură de o popularitate ridicată pe piața grădinăritului deja de ani de zile. Dacă plantele dvs. dezvoltă frunze mate, plictisitoare, întineriți-le cu un strălucire foliară de îngrășământ foliar de la Zielony Dom.

Magazinul nostru online are acest produs în sticle de diferite dimensiuni pe stoc. Puteți alege și pulverizatorul sau distribuitoarele de ceață. Acest produs conține îngrășământ foliar care întărește și hrănește plantele, precum și ceară de albine și extract de chihlimbar care conferă frunzelor o strălucire frumoasă. Doriți să încercați șervețele de strălucire la îndemână, ușor de utilizat și practice? Depinde de tine. Oferim continuu prețuri mici și livrare rapidă la domiciliu. Cunoașteți piața semințelor de grădină și cumpărați îngrășăminte minerale și organice certificate pentru plante cu flori de casă și grădină online.

Prezentăm prin prezenta produse testate, foarte apreciate, eficiente și sigure, care sunt livrate cu instrucțiuni de utilizare ușor de înțeles. Vă ajutăm plantele în ghiveci să crească mai exuberant și să devină mai frumoase. Vă invităm să parcurgeți alte produse din categoria Îngrășăminte - vă recomandăm îngrășămintele excelente de toamnă și de iarnă, îngrășăminte cu gel eficiente și bastoane de îngrășăminte. Încercați-le, comandați fără să plecați de acasă și permiteți-ne să ne bucurăm de frumusețea plantelor voastre împreună cu voi!