• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Mijloace de Refacere Luciu Frunze

Îngrășăminte cu strălucire de frunze, perfecte pentru plantele de ghiveci cu frunze cărnoase și groase, oferă o soluție completă pentru îngrijirea verdelui dumneavoastră prețios. Selecția noastră include mărci foarte respectate care au fost favorite în lumea grădinăritului timp de ani de zile. Dacă plantele dumneavoastră au frunze mate, neînsuflețite, revigorați-le cu Îngrășământul Foliar Leaf Shine de la Zielony Dom.

Magazinul nostru online stochează o varietate de mărimi ale acestui produs, disponibile cu opțiuni atât de pulverizator cât și de dispozitiv de dispersie a ceții. Această formulă combină îngrășământul foliar, care întărește și hrănește plantele dumneavoastră, cu ceară de albine și extract de chihlimbar pentru un strălucire uimitoare a frunzelor. Interesat de a încerca șervețelele convenabile, ușor de utilizat pentru strălucirea frunzelor? Alegerea vă aparține. Oferim constant prețuri competitive și livrare rapidă acasă. Descoperiți piața Garden Seeds și cumpărați online îngrășăminte minerale și organice certificate pentru plantele dumneavoastră înfloritoare de acasă și grădină.

Suntem mândri să oferim produse testate, apreciate, eficiente și sigure, complete cu instrucțiuni clare de utilizare. Produsele noastre sunt concepute pentru a ajuta plantele dumneavoastră de ghiveci să prospere și să devină mai frumoase. Explorați alte produse în categoria Îngrășăminte cu strălucire de frunze - recomandăm cu căldură îngrășămintele noastre excelente de toamnă și iarnă, îngrășămintele gel eficiente și bățurile de îngrășământ. Încercați-le, comandați din confortul casei dumneavoastră și să celebrăm împreună frumusețea plantelor dumneavoastră!