• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Gnojila z listnim sijajem

Gnojila z sijajem listov, namenjena lončnicam z mesnatimi, gostimi listi, vam omogočajo celovito skrb za vaše zelene lepote. Ponujamo izdelke s podpisom priznanih blagovnih znamk, ki že leta uživajo veliko priljubljenost na vrtnarskem trgu. Če se na vaših rastlinah pojavijo mat, dolgočasni listi, jih pomladite z listnatim sijajem listov za gnojilo iz Zielony Doma.

Naša spletna trgovina ima ta izdelek na zalogi v steklenicah različnih velikosti. Izbirate lahko tudi med razpršilnikom ali razpršilnikom za meglo. Ta izdelek vsebuje listnato gnojilo, ki krepi in neguje rastline, pa tudi čebelji vosek in jantarjev izvleček, ki daje listju čudovit sijaj. Bi radi preizkusili priročne, enostavne za uporabo in praktične robčke za sijaj listov? Odvisno je od tebe. Nenehno ponujamo nizke cene in hitro dostavo na dom. Spoznajte trg vrtnih semen in po spletu kupite certificirana mineralna in organska gnojila za cvetoče rastline za dom in vrt.

Predstavljamo preizkušene, visoko cenjene, učinkovite in varne izdelke, ki so dostavljeni z razumljivimi navodili za uporabo. Vašim lončnicam pomagamo, da rastejo bolj bujno in postanejo lepše. Vabimo vas, da pobrskate po drugih izdelkih iz kategorije Gnojila - priporočamo odlična jesenska in zimska gnojila, učinkovita gnojila in palice za gnojila. Preizkusite jih, naročite, ne da bi šli od doma, in pustimo nam, da skupaj z vami uživamo v lepoti vaših rastlin!