• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Gödselmedel med bladglans

Gödselmedel med bladglans, perfekt för krukväxter med köttiga, tjocka blad, erbjuder en komplett lösning för att vårda dina kära gröna växter. Vårt urval inkluderar högt ansedda varumärken som har varit favoriter i trädgårdsvärlden i många år. Om dina växter har matta, tråkiga blad, återuppliva dem med Bladgödsel Leaf Shine från Zielony Dom.

Vår onlinebutik lagerför en mängd olika storlekar av denna produkt, tillgängliga med både spray- och dimmdispenseringsalternativ. Denna formel kombinerar bladgödsel, som stärker och när dina växter, med bivax och bärnstenextrakt för en fantastisk bladglans. Intresserad av att prova praktiska, lätthanterliga bladglansdukar? Valet är ditt. Vi erbjuder konsekvent konkurrenskraftiga priser och snabb hemleverans. Upptäck Garden Seeds Market och handla certifierade mineral- och organiska gödselmedel för dina blommande växter i hem och trädgård online.

Vi är stolta över att erbjuda testade, uppskattade, effektiva och säkra produkter, komplett med tydliga användningsinstruktioner. Våra produkter är utformade för att hjälpa dina krukväxter att frodas och bli vackrare. Utforska andra produkter i kategorin Gödselmedel med bladglans - vi rekommenderar varmt våra utmärkta höst- och vintergödselmedel, effektiva gelgödselmedel och gödselstickor. Prova dem, beställ från ditt hem och låt oss tillsammans fira skönheten i dina växter!