• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Gödselmedel med bladglans

Gödselmedel med bladglans avsedda för krukväxter med köttiga, tjocka löv, gör att du helt och hållet kan ta hand om dina gröna skönheter. Vi erbjuder produkter signerade av de kända varumärkena som har hög popularitet på trädgårdsmarknaden i flera år. Om dina växter utvecklar matta, tråkiga löv, föryngra dem med en bladgödselblad från Zielony Dom.

Vår onlinebutik har denna produkt i flaskor i olika storlekar på lager. Du kan också välja mellan sprutan eller dimdispensrarna. Denna produkt innehåller bladgödsel som stärker och ger näring till växter, samt bivax och bärnsten extrakt som ger lövverket en vacker glans. Vill du prova praktiska, lättanvända och praktiska torkdukar för blad? Det är upp till dig. Vi erbjuder kontinuerligt låga priser och snabb hemleverans. Lär känna Garden Seeds Market och köp certifierade mineral- och organiska gödningsmedel för blommor och växter på nätet online.

Vi presenterar härmed testade, högt ansedda, effektiva och säkra produkter som levereras med en förståelig bruksanvisning. Vi hjälper dina krukväxter att växa mer sprudlande och bli vackrare. Vi inbjuder dig att bläddra igenom andra produkter från kategorin Gödselmedel - vi rekommenderar utmärkta höst- och vintergödselmedel, effektiva gelgödselmedel och gödningsmedel. Ge dem ett försök, beställ utan att lämna hemmet och låt oss njuta av dina växters skönhet tillsammans med dig!