• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Lannoitteet, joissa on lehtien kiiltoa

Lehtihohtoiset lannoitteet, jotka on tarkoitettu ruukkukasveille, joissa on lihavia, paksuja lehtiä, antavat sinun huolehtia kattavasti vihreistä kauneudestasi. Tarjoamme tunnettujen tuotemerkkien allekirjoittamia tuotteita, joilla on jo vuosien ajan suuri suosio puutarhanhoitomarkkinoilla. Jos kasveillasi kehittyy mattapintaisia, tylsiä lehtiä, nuorenna niitä Zielony Domin lehtien lannoitelehtien kiillolla.

Verkkokaupassamme on tätä tuotetta varastossa erikokoisissa pulloissa. Voit valita myös sumutin- tai sumunjakelulaitteista. Tämä tuote sisältää lehtiä sisältävää lannoitetta, joka vahvistaa ja ravitsee kasveja, sekä mehiläisten vahaa ja meripihkan uutetta, jotka antavat lehdille kauniin kiillon. Haluatko kokeilla käteviä, helppokäyttöisiä ja käytännöllisiä lehtien kiillopyyhkeitä? Se on sinusta kiinni. Tarjoamme jatkuvasti alhaiset hinnat ja nopean kotiinkuljetuksen. Tutustu puutarhansiemenmarkkinoihin ja osta verkossa sertifioituja mineraali- ja orgaanisia lannoitteita koti- ja puutarhakasveille.

Esittelemme täten testattuja, arvostettuja, tehokkaita ja turvallisia tuotteita, jotka toimitetaan ymmärrettävien käyttöohjeiden mukana. Autamme ruukkukasveja kasvamaan ylenpalttisemmin ja kauniimmiksi. Kutsumme sinut selaamaan muita tuotteita lannoitteista - suosittelemme erinomaisia syksyn ja talven lannoitteita, tehokkaita geelilannoitteita ja lannoitetikkuja. Kokeile, tilaa tilausta poistumatta kotoa ja anna meidän nauttia kasvien kauneudesta yhdessä kanssasi!