• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Műtrágyák Levélfényezővel

Levél fényű trágyák, kifejezetten húsos, vastag leveleket birtokló cserép növények számára készültek, teljes megoldást kínálnak a kedvenc zöld növényeinek gondozására. Kínálatunk a kertészeti piacon évek óta kedvelt, megbízható márkákat tartalmaz. Ha növényei matt, tompa leveleket fejlesztenek, élesztse fel őket a Zielony Dom Levél Fényű Folia Trágyával.

Webáruházunk különböző méretű kiszerelésekben kínálja ezt a terméket, spray és ködösítő adagolók közül is választhat. Ez a formula levéltrágyát kombinál, amely megerősíti és táplálja a növényeit, méhviasz és borostyán kivonattal a levelek lenyűgöző fényéért. Kipróbálná a kényelmes, könnyen használható levél fényű törlőkendőket? Ön dönt. Folyamatosan versenyképes árakat és gyors házhoz szállítást kínálunk. Fedezze fel a Garden Seeds Marketet, és vásároljon minősített ásványi és szerves trágyákat otthoni és kerti virágos növényeinek online.

Büszkén kínálunk tesztelt, megbecsült, hatékony és biztonságos termékeket, érthető használati utasításokkal. Termékeinket úgy terveztük, hogy segítsenek a cserép növényeinek jobban növekedni és szebbé válni. Fedezze fel a Levél Fényű Trágyák kategória további termékeit - nagyon ajánljuk kiváló őszi és téli trágyáinkat, hatékony gél trágyákat és trágya pálcákat. Próbálja ki őket, rendeljen otthona kényelméből, és ünnepeljük együtt növényei szépségét!