• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Műtrágyák levélfényezővel

A húsos, vastag levelű cserepes növények számára készült levél fényű műtrágyák lehetővé teszik, hogy átfogóan vigyázzon zöld szépségeire. Olyan termékeket kínálunk, amelyeket elismert márkák írtak alá, amelyek már évek óta nagy népszerűségnek örvendenek a kertészeti piacon. Ha növényein matt, tompa levelek fejlődnek ki, fiatalítsa őket a Zielony Dom lombtrágya levél fényével.

Online áruházunkban ez a termék különféle méretű palackokban van raktáron. Választhat a permetező vagy a ködadagoló közül is. Ez a termék lombtrágyát tartalmaz, amely erősíti és táplálja a növényeket, valamint a méhviasz és borostyán kivonat, amelyek gyönyörű fényt kölcsönöznek a lomboknak. Szeretne kipróbálni praktikus, könnyen használható és praktikus levélragyogó törlőkendőket? Tőled függ. Folyamatosan kínálunk alacsony árakat és gyors házhozszállítást. Ismerje meg a kerti vetőmag piacot, és vásároljon online tanúsított ásványi és szerves műtrágyákat házi és kerti virágos növényekhez.

Ezúton tesztelt, nagyra értékelt, hatékony és biztonságos termékeket mutatunk be, amelyeket érthető használati utasítással szállítunk. Segítünk cserepes növényeinél dúsabban növekedni és szebbé válni. Meghívjuk Önt, hogy böngésszen a Műtrágyák kategória többi termékében - ajánljuk a kiváló őszi és téli műtrágyákat, hatékony gél műtrágyákat és műtrágya botokat. Próbáljon ki, rendeljen otthonuk elhagyása nélkül, és hadd élvezhessük veled együtt növényeid szépségét!