• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове с блясък на листа

Торове с блясък на листата, идеални за саксийни растения с месести, дебели листа, предлагат пълно решение за грижата за вашите скъпи зелени растения. Нашият избор включва високо ценени марки, които са фаворити в света на градинарството от години. Ако вашите растения имат матови, тъпи листа, възстановете ги с Листно Торене Leaf Shine от Zielony Dom.

Нашият онлайн магазин предлага различни размери на този продукт, налични както с опции за спрей, така и за разпръсквач на мъгла. Тази формула съчетава листно тор, което укрепва и подхранва вашите растения, с пчелен восък и екстракт от кехлибар за изумителен блясък на листата. Заинтересовани ли сте да пробвате удобни, лесни за употреба кърпички за блясък на листата? Изборът е ваш. Ние постоянно предлагаме конкурентни цени и бърза доставка до дома. Открийте пазара Garden Seeds и купувайте онлайн сертифицирани минерални и органични торове за вашите цъфтящи домашни и градински растения.

Ние с гордост предлагаме тествани, ценени, ефективни и безопасни продукти, с ясни инструкции за употреба. Нашите продукти са проектирани да помагат на вашите саксийни растения да процъфтяват и стават по-красиви. Разгледайте други продукти в категорията Торове с блясък на листата - топло препоръчваме нашите отлични есенни и зимни торове, ефективни гел торове и пръчки за торене. Пробвайте ги, поръчайте от удобството на вашия дом и нека заедно отпразнуваме красотата на вашите растения!