• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове с блясък на листа

Торовете с блясък на листа, предназначени за саксийни растения с месести, дебели листа, ви позволяват цялостно да се грижите за зелените си красоти. Ние предлагаме продукти, подписани от известни марки, които се радват на голяма популярност на градинарския пазар от години. Ако вашите растения развият матови, тъпи листа, подмладете ги с листен блясък на листен тор от Zielony Dom.

Нашият онлайн магазин разполага с този продукт в бутилки с различни размери на склад. Можете също да избирате от пулверизатора или дозаторите за мъгла. Този продукт съдържа листен тор, който укрепва и подхранва растенията, както и пчелен восък и екстракт от кехлибар, които придават на листата красив блясък. Искате ли да изпробвате удобни, лесни за използване и практични кърпички за блясък на листа? От теб зависи. Ние непрекъснато предлагаме ниски цени и бърза доставка до дома. Опознайте пазара на градинските семена и купете онлайн сертифицирани минерални и органични торове за цъфтящи растения в дома и градината.

С настоящото представяме тествани, високо ценени, ефективни и безопасни продукти, които се доставят с разбираеми инструкции за употреба. Ние помагаме на вашите саксийни растения да растат по-буйно и да стават по-хубави. Каним ви да разгледате други продукти от категорията торове - препоръчваме отличните есенни и зимни торове, ефективни гел торове и торови пръчки. Опитайте ги, поръчайте, без да излизате от дома и ни позволете да се насладим на красотата на вашите растения заедно с вас!