• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Malina gnojila

Malinska gnojila, ki jih boste našli v naši ponudbi, so vrhunski izdelki, ki jih podpisujejo največje domače in tuje blagovne znamke. Ponujamo izdelke priznanih proizvajalcev. Ta gnojila cenijo tako ljubiteljski vrtnarji kot poklicni kmetje. Izvedite več o našem izboru odličnih mineralnih gnojil z malinami, namenjenih za domače vrtove. Ta enostavna zrnca vam omogočajo, da založite vse pomanjkljivosti hranil, s katerimi se lahko srečajo sadni grmi malinastih grmov, zahvaljujoč njihovi dolgotrajni in celoviti učinkovitosti. Dodatek rastlin v celotni sezoni jim daje moč, da ustvarijo zdrave, močne sadovne poganjke in nešteto cvetov. Sadje pravilno dopolnjenih malin je veliko, živo obarvano, sočno in bogato s sladkorjem.

Bi radi nabirali bogate pridelke? Izberite gnojilo Target Strawberry, Malina in Wild Strawberry, ki je nujno potrebno za vsakega pridelovalca jagodičja. Gnojilo Agrecol iz vinske trte, ribeza, maline in robide zagotavlja tudi odlične rezultate. Vsa gnojila z malinami, ki so na voljo v naši vrtni trgovini, vsebujejo celoten nabor makro- in mikrohranil, zato jih je mogoče uporabljati vso sezono in tako odpraviti potrebo po drugih izdelkih. Podrobne podatke o učinkovitosti gnojil najdete v opisu izdelka - kliknite ali tapnite sliko ali ime izdelka in si oglejte celotne specifikacije. Na embalaži so natisnjena podrobna navodila za uporabo.

Granulirana gnojila, ki so enostavna za uporabo, zagotavljajo odlične rezultate - preverite jih! Pomagali vam bomo doseči bogatejše in okusnejše pridelke malin po dostopni ceni. Vljudno vas vabimo, da izveste več o našem asortimanu!