Baja raspberry

Baja raspberry yang anda dapati dalam tawaran kami adalah produk berkualiti premium yang ditandatangani oleh jenama domestik dan asing terbesar. Kami menawarkan produk dari pengeluar terkenal. Baja ini dinilai baik oleh tukang kebun hobi dan petani profesional. Ketahui lebih lanjut mengenai pelbagai jenis baja raspberry mineral yang sangat baik untuk taman rumah. Biji-bijian yang mudah digunakan ini membolehkan anda menyimpan semua kekurangan nutrien yang mungkin dihadapi oleh semak raspberry buah, berkat prestasi komprehensif mereka yang tahan lama. Pelengkap tanaman anda sepanjang musim memberi mereka kekuatan untuk menghasilkan tunas berbuah yang sihat dan kuat serta berjuta-juta mekar. Buah raspberi yang ditambah dengan betul berwarna besar, berwarna cerah, berair dan kaya dengan gula.

Adakah anda ingin menuai hasil tanaman yang kaya? Pilih Target Strawberry, Raspberry dan Wild Strawberry Fertilizer, produk yang mesti dimiliki oleh setiap penanam buah beri. Agrecol Grapevine, Currant, Raspberry dan Blackberry Fertilizer juga menjamin hasil yang sangat baik. Semua baja raspberry yang terdapat di kedai kebun kami mengandungi set lengkap makro dan mikronutrien, oleh itu boleh digunakan sepanjang musim, sehingga menghilangkan keperluan untuk produk lain. Data terperinci mengenai prestasi baja boleh didapati dalam keterangan produk - klik atau ketik pada gambar atau nama produk dan lihat spesifikasi lengkap. Arahan penggunaan langkah demi langkah terperinci telah dicetak pada bungkusan.

Baja butiran yang mudah digunakan memastikan hasil yang sangat baik - periksa! Kami akan membantu anda mencapai tanaman raspberry yang lebih kaya dan enak dengan harga yang berpatutan. Kami mengalu-alukan anda untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pelbagai jenis kami!

There are no products in this section