Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива од малине

Ђубриво од малине које ћете наћи у нашој понуди су производи врхунског квалитета које потписују највећи домаћи и страни брендови. Нудимо производе реномираних произвођача. Ова ђубрива цене хоби баштовани и професионални пољопривредници. Сазнајте више о нашем асортиману одличних минералних ђубрива од малине намењених за баште. Ове грануле које се лако наносе омогућавају вам да залихујете све недостатке хранљивих састојака са којима се могу сусрести плодови плодова малине, захваљујући својим дуготрајним, свеобухватним перформансама. Додатак биљака током целе сезоне даје им снагу да дају здраве, јаке младице са плодовима и безброј цветова. Плод правилно додане малине је крупан, јарко обојен, сочан и богат шећером.

Да ли бисте желели да уберете богате усеве? Изаберите циљно ђубриво јагоде, малине и дивље јагоде, производ који је апсолутно неопходан за сваког узгајивача бобица. Агрецол ђубриво винове лозе, рибизле, малине и купине такође гарантује одличне резултате. Сва ђубрива од малине која су доступна у нашој баштенској продавници садрже цео сет макро- и микроелемената, па се могу примењивати током целе сезоне, чиме се елиминише потреба за другим производима. Детаљни подаци о перформансама ђубрива могу се наћи у опису производа - кликните или додирните слику или назив производа и погледајте комплетне спецификације. На пакетима су одштампана детаљна упутства о употреби.

Гранулирана ђубрива једноставна за употребу осигуравају одличне резултате - проверите их! Помоћи ћемо вам да постигнете богатије и укусније усеве малине по приступачној цени. Позивамо вас да сазнате више о нашем асортиману!

Nema proizvoda u ovom odeljku