• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Малинови торове

Малиновите торове, които ще намерите в нашата оферта, са висококачествени продукти, подписани от най-големите местни и чуждестранни марки. Ние предлагаме продукти от известните производители. Тези торове се ценят както от хоби градинари, така и от професионални фермери. Научете повече за нашия асортимент от отлични минерални торове с малини, предназначени за домашни градини. Тези лесни за нанасяне гранули ви позволяват да складирате всички хранителни дефицити, с които плодоносните малинови храсти могат да се сблъскат, благодарение на тяхното дълготрайно, цялостно представяне. Добавянето на вашите растения през целия сезон им дава сила да произвеждат здрави, силни плодоносни издънки и безброй цветове. Плодовете на правилно добавените малини са едри, ярко оцветени, сочни и богати на захар.

Искате ли да съберете богати реколта? Изберете Тор за ягоди, малини и диви ягоди, продукт, който е абсолютно задължителен за всеки производител на горски плодове. Торът Agrecol за грозде, касис, малина и къпина също гарантира отлични резултати. Всички торове за малини, които се предлагат в нашия градински магазин, съдържат пълния набор от макро- и микроелементи, поради което могат да се прилагат през целия сезон, като по този начин се елиминира необходимостта от други продукти. Подробни данни за ефективността на торовете можете да намерите в описанието на продукта - щракнете или докоснете изображението или името на продукта и вижте пълните спецификации. На опаковките са отпечатани подробни инструкции за употреба стъпка по стъпка.

Лесните за използване гранулирани торове осигуряват отлични резултати - проверете ги! Ние ще ви помогнем да постигнете по-богати и вкусни малинови култури на достъпна цена. Каним ви любезно да научите повече за нашия асортимент!