• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Малинови торове

Вносните торове за малини, предлагани в нашия магазин, са продукти от високо качество от най-уважаваните национални и международни марки. Ние гордеем се, че предлагаме продукти от известни производители, ценени както от хоби градинари, така и от професионални земеделци. Открийте нашата изключителна гама от минерални торове за малини, подходящи за домашни градини. Тези лесни за употреба гранули се справят с всички дефицити на хранителни вещества, с които малиновите храсти могат да се сблъскат, осигурявайки дълготрайни и всеобхватни ползи. Редовното подпомагане през сезона подсилва растенията ви, насърчава здрави, здрави плододаващи пъпки и обилно цъфтеж. Правилно подхранени малини дават големи, ярко оцветени, сочни и богати на захар плодове.

Интересувате се от събиране на обилни реколти? Изберете Тор за Ягоди, Малини и Горски Ягоди "Target", задължителен продукт за всеки отглеждащ боровинки. Торът за Лоза, Царевица, Малини и Къпина на "Agrecol" е още един отличен избор, който гарантира впечатляващи резултати. Всички наши торове за малини съдържат пълен набор от макро- и микроелементи, позволявайки приложение през целия сезон и премахвайки необходимостта от допълнителни продукти. Намерете подробна информация за ефективността на всеки тор в описанията на продуктите - просто кликнете или докоснете изображението или името на продукта, за да видите пълните спецификации. Всяка опаковка включва подробни инструкции за използване стъпка по стъпка.

Нашите гранулирани торове не само са лесни за употреба, но също така гарантират отлични резултати. Изследвайте нашата колекция и ни позволете да ви помогнем да постигнете по-обилни и вкусни реколти от малини на достъпна цена. Топло ви каним да откриете повече за нашата гама торове за малини!