• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Málna műtrágyák

Kínálatunkban megtalálható málna műtrágyák prémium minőségű termékek, amelyeket a legnagyobb hazai és külföldi márkák írnak alá. Kínálunk neves gyártók termékeit. Ezeket a műtrágyákat mind a hobbikertészek, mind a hivatásos gazdálkodók értékelik. Tudjon meg többet az otthoni kertekbe szánt kiváló ásványi málna műtrágyákról. Ezek a könnyen felvihető szemcsék tartós, átfogó teljesítményüknek köszönhetően lehetővé teszik minden olyan tápanyaghiány feltöltését, amelyekkel a málna cserjéket hordozó gyümölcsök találkozhatnak. Növényeinek az egész szezonban történő kiegészítése erőt ad számukra, hogy egészséges, erős gyümölcsöző hajtásokat és számtalan virágzást hozzanak létre. A megfelelően kiegészített málna gyümölcse nagy, élénk színű, lédús és gazdag cukorban.

Szeretne betakarítani gazdag növényeket? Válassza a Target Eper-, Málna- és Vad Epertrágyát, egy olyan terméket, amely minden bogyós számára kötelező. Az Agrecol szőlő, ribizli, málna és szeder műtrágya szintén kiváló eredményeket garantál. Az összes málnás műtrágya, amely kerti áruházunkban kapható, teljes makro- és mikrotápanyag-készletet tartalmaz, így egész szezonban alkalmazható, így nincs szükség más termékekre. Részletes adatok a műtrágya teljesítményéről a termékleírásban találhatók - kattintson vagy érintse meg a képet vagy a termék nevét, és tekintse meg a teljes specifikációt. A részletes használati utasításokat a csomagokra nyomtatták.

A könnyen használható granulált műtrágyák kiváló eredményeket biztosítanak - nézze meg őket! Segítünk a gazdagabb és finomabb málnatermések elérésében megfizethető áron. Szeretettel meghívjuk Önt, hogy többet tudjon meg választékunkról!