• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Málna Műtrágyák és Tápoldatok

Üzletünkben elérhető málna trágyák prémium minőségű termékek a legtisztelt hazai és nemzetközi márkáktól. Büszkén kínáljuk elismert gyártók termékeit, amelyeket egyaránt nagyra értékelnek a hobbi kertészek és a profi gazdák. Fedezze fel kivételes választékunkat a bogyós gyümölcsöknek szánt ásványi málna trágyákból, melyek tökéletesek otthoni kertekhez. Ezek a felhasználóbarát granulátumok megoldást kínálnak minden tápanyaghiányra, amivel gyümölcsöt hozó málnabokrok találkozhatnak, biztosítva hosszan tartó, teljes körű előnyöket. Az egész szezon során történő rendszeres kiegészítés megerősíti a növényeket, elősegítve az egészséges, erős gyümölcsöt hozó hajtásokat és bőséges virágzást. Megfelelően táplált málna nagy, élénk színű, lédús és cukorban gazdag gyümölcsöt terem.

Érdekli a bőséges termés betakarítása? Válassza a Cél Málna, Málna és Erdei Málna Trágyát, amely elengedhetetlen minden bogyós gyümölcs termelőnek. Az Agrecol Szőlő, Ribizli, Málna és Szeder trágya egy másik kiváló választás, amely lenyűgöző eredményeket garantál. Minden málna trágyánk tartalmazza a makro- és mikroelemek teljes készletét, lehetővé téve a szezonális alkalmazást, és megszünteti az extra termékekre való szükségét. További részletes információkat találhat minden trágya teljesítményéről a termékleírásokban - csak kattintson vagy érintse meg a képet vagy a terméknévet a teljes specifikációk megtekintéséhez. Minden csomag részletes, lépésről lépésre történő használati utasításokat tartalmaz.

Granulált trágyáink nem csak könnyen használhatók, hanem kiváló eredményeket is garantálnak. Fedezze fel gyűjteményünket, és hagyja, hogy segítsünk elérni a gazdagabb, ízletesebb málnatermést megfizethető áron. Szeretettel meghívjuk, hogy többet tudjon meg málna trágyakínálatunkról!