• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Zmeură

Îngrășămintele cu zmeură pe care le veți găsi în oferta noastră sunt produse de calitate premium, semnate de cele mai mari mărci interne și străine. Oferim produse de la renumiți producători. Aceste îngrășăminte sunt apreciate atât de grădinarii pasionați, cât și de fermierii profesioniști. Aflați mai multe despre sortimentul nostru de îngrășăminte minerale excelente cu zmeură destinate grădinilor casnice. Aceste granule ușor de aplicat vă permit să depozitați toate deficiențele de nutrienți pe care le pot întâlni arbuștii de zmeură care poartă fructe, datorită performanțelor lor de lungă durată și cuprinzătoare. Suplimentarea plantelor pe parcursul întregului sezon le conferă putere pentru a produce lăstari sănătoși, puternici, cu rod și miriade de flori. Fructele de zmeură completate corespunzător sunt mari, viu colorate, suculente și bogate în zahăr.

Doriți să recoltați culturi bogate? Alegeți îngrășământul țintă pentru căpșuni, zmeură și căpșuni sălbatice, un produs care este o necesitate absolută pentru fiecare cultivator de fructe de pădure. Îngrășămintele Agrecol Grapevine, Coacăze, Zmeură și Mure garantează, de asemenea, rezultate excelente. Toate îngrășămintele cu zmeură disponibile în magazinul nostru de grădină conțin setul complet de macro și micronutrienți, prin urmare pot fi aplicate pe tot parcursul sezonului, eliminând astfel necesitatea altor produse. Date detaliate despre performanța îngrășămintelor pot fi găsite în descrierea produsului - faceți clic sau atingeți imaginea sau numele produsului și vedeți specificațiile complete. Instrucțiuni detaliate de utilizare pas cu pas au fost tipărite pe ambalaje.

Îngrășămintele granulate ușor de utilizat asigură rezultate excelente - verificați-le! Vă vom ajuta să obțineți culturi de zmeură mai bogate și mai gustoase la un preț accesibil. Vă invităm cu drag să aflați mai multe despre sortimentul nostru!