• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Vadelma-lannoitteet

Myymälässämme saatavilla olevat vadelmalannoitteet ovat laadukkaita tuotteita arvostetuimmilta kotimaisilta ja kansainvälisiltä tuotemerkeiltä. Tarjoamme ylpeydellä tuotteita tunnetuilta valmistajilta, joita arvostavat sekä harrastelijapuutarhurit että ammattiviljelijät. Tutustu poikkeukselliseen valikoimaamme mineraalivadelmalannoitteita, jotka sopivat täydellisesti kotipuutarhoihin. Nämä käyttäjäystävälliset rakeet korjaavat kaikki ravinteiden puutteet, joita marjoja tuottavat vadelmapensaat saattavat kohdata, ja takaavat pitkäaikaiset ja kattavat hyödyt. Säännöllinen lannoitus kauden aikana vahvistaa kasvejasi, edistää terveitä ja vahvoja marjoja tuottavia versoja sekä runsasta kukintaa. Oikein ravitut vadelmat tuottavat suuria, eloisavärisiä, mehukkaita ja sokeririkkaita hedelmiä.

Kiinnostuitko runsaasta sadosta? Valitse Target Mansikka-, Vadelma- ja Metsämansikkalannoite, joka on välttämätön jokaiselle marjanviljelijälle. Agrecol Viiniköynnös-, Herukka-, Vadelma- ja Karhunvatukkalannoite on toinen erinomainen valinta, joka takaa vaikuttavat tulokset. Kaikki vadelmalannoitteemme sisältävät täydellisen valikoiman makro- ja mikroravinteita, mahdollistaen niiden käytön koko kauden ajan ja poistaen tarpeen lisätuotteille. Löydät yksityiskohtaiset tiedot jokaisen lannoitteen suorituskyvystä tuotekuvauksista - klikkaa tai napauta kuvaa tai tuotteen nimeä nähdäksesi täydelliset tekniset tiedot. Jokainen pakkaus sisältää yksityiskohtaiset vaiheittaiset käyttöohjeet.

Rakeiset lannoitteemme eivät ole vain helppokäyttöisiä, vaan takaavat myös erinomaiset tulokset. Tutustu kokoelmaamme ja anna meidän auttaa sinua saavuttamaan runsaampia ja maukkaampia vadelmasatoja edulliseen hintaan. Kutsuamme sinut lämpimästi tutustumaan lisää vadelmalannoitevalikoimaamme!