• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Vadelma-lannoitteet

Vadelma-lannoitteet, jotka löydät tarjouksestamme, ovat korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat allekirjoittaneet suurimmat kotimaiset ja ulkomaiset tuotemerkit. Tarjoamme tuotteita tunnetuilta valmistajilta. Sekä harrastepuutarhurit että ammattimaiset viljelijät arvostavat näitä lannoitteita. Lue lisää valikoimastamme erinomaisia kivennäis vadelmalannoitteita, jotka on tarkoitettu kotipuutarhaan. Näiden helposti levitettävien rakeiden avulla voit varastoida kaikki ravinteiden puutteet, joita vadelma-pensaita sisältävät hedelmät voivat kohdata pitkäaikaisen ja kattavan suorituskyvyn ansiosta. Kasvien täydentäminen koko kauden ajan antaa heille voimaa tuottaa terveitä, vahvoja hedelmää kantavia versoja ja lukemattomia kukintoja. Oikein täydennettyjen vadelmien hedelmät ovat suuria, kirkkaanvärisiä, mehukkaita ja runsaasti sokeria.

Haluatko sadonkorjuun? Valitse Target Mansikka-, Vadelma- ja Villimansikka-lannoite, tuote, joka on ehdottoman välttämätön jokaiselle marjanviljelijälle. Agrecol-viinirypäle-, herukka-, vadelma- ja karhunvatukka-lannoite takaa myös erinomaiset tulokset. Kaikki puutarhakaupassamme olevat vadelmalannoitteet sisältävät täyden valikoiman makro- ja hivenravinteita, joten niitä voidaan levittää koko kauden ajan, jolloin muiden tuotteiden tarve poistuu. Yksityiskohtaiset tiedot lannoitteen suorituskyvystä löytyvät tuotekuvauksesta - napsauta tai napauta kuvaa tai tuotteen nimeä ja katso täydelliset tiedot. Pakkauksiin on painettu yksityiskohtaiset vaiheittaiset käyttöohjeet.

Helppokäyttöiset rakeistetut lannoitteet takaavat erinomaiset tulokset - tarkista ne! Autamme sinua saavuttamaan rikkaampia ja maukkaampia vadelmakasveja kohtuuhintaan. Kutsumme sinut ystävällisesti oppimaan lisää valikoimastamme!