• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Gnojiva za maline

Gnojiva od maline koja ćete naći u našoj ponudi su proizvodi vrhunske kvalitete s potpisima najvećih domaćih i stranih marki. Nudimo proizvode renomiranih proizvođača. Ova gnojiva cijene i hobi vrtlari i profesionalni poljoprivrednici. Saznajte više o našem asortimanu izvrsnih mineralnih gnojiva od maline namijenjenih kućnim vrtovima. Ove granule koje se lako nanose omogućuju vam zalihu svih nedostataka hranjivih sastojaka s kojima se mogu susresti grmovi maline voća, zahvaljujući svojim dugotrajnim, sveobuhvatnim performansama. Dodatak biljaka tijekom cijele sezone daje im snagu da proizvode zdrave, jake mladice s plodovima i bezbroj cvjetova. Plod pravilno dodanih malina je krupan, jarkih boja, sočan i bogat šećerom.

Želite li ubrati bogate usjeve? Odaberite ciljano gnojivo jagode, maline i divlje jagode, proizvod koji je apsolutno nužan za svakog uzgajivača bobica. Gnojivo Agrecol vinove loze, ribizla, maline i kupine također jamči izvrsne rezultate. Sva gnojiva od maline koja su dostupna u našoj vrtnoj trgovini sadrže puni set makro i mikrohranjivih sastojaka, stoga se mogu primjenjivati tijekom cijele sezone, čime se eliminira potreba za ostalim proizvodima. Detaljni podaci o performansama gnojiva mogu se naći u opisu proizvoda - kliknite ili dodirnite sliku ili naziv proizvoda i pogledajte kompletne specifikacije. Detaljne detaljne upute o uporabi tiskane su na pakiranjima.

Jednostavna granulirana gnojiva osiguravaju izvrsne rezultate - provjerite! Pomoći ćemo vam da postignete bogatije i ukusnije usjeve maline po pristupačnoj cijeni. Ljubazno vas pozivamo da saznate više o našem asortimanu!