• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Vanding sæt

Havevandingsæt giver dig mulighed for at samle en komplet pakke til at forsyne dine planter med livgivende vand nemt, effektivt og omkostningseffektivt. Denne kategori inkluderer have-slangesæt med forbindelsesstykker og sprinklersæt med forbindelsesstykker. Disse produkter forvandler havepleje til en fornøjelig opgave. Vi inviterer dig til at udforske vores forskelligartede udvalg af vandingsæt.

Hvis du er på markedet for en ny vandingshose, bør du overveje den 15 meter ECONOMIC ½" have-slange med et forbindelsessæt (findes også i versioner på 1/2", 20 meter og 3/4", 20 meter). Du kan også vælge ECOLIGHT have-slange eller PLUS have-slange med forbindelsessæt, der fås til meget konkurrencedygtige priser i vores online butik. Hvis du allerede har en høj kvalitet have-slange (en afgørende grundlæggende for ethvert vandingsanlæg), vil du drage fordel af vores praktiske og funktionelle vandingsaccessories. Udnyt vores særlige tilbud og køb CELLFAST slangeforbindelsessæt med en dyse eller forbindelsessættet med en pistolspredning, som giver dig mulighed for at tilpasse vandstrømmen til specifikke planters behov og forbedre vandings-effektiviteten. For dem, der flytter deres slange over lange afstande, vil vores holdbare, lækagefrie og fleksible slangeforbindelsessæt til bærbare hjul og vogne være særligt gavnligt.

Opdag mere af, hvad vi tilbyder: dyk ned i produktbilleder og detaljerede beskrivelser. Vores butik viser både topmoderne innovationer og gennemprøvede vandingsløsninger. Hold dig informeret om vores tilbud og køb havevandingsæt til konkurrencedygtige priser. At blive vores kunde er virkelig belønnende - se selv!