• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Hurtige stik og slangeender

Hurtigkoblinger og slangeender er uundværlige komponenter i enhver vandingssystem. De hurtigkoblinger og slangeender, der er tilgængelige i vores butik, er lavet af premium kvalitets plast, der modstår mekanisk skade, højt vandtryk og et bredt temperaturområde. Gængen (eller forbindelsen) bestemmer dens anvendelse - gennemse vores udvalg for at finde præcis, hvad du har brug for.

Vi tilbyder et stort udvalg af forbindelser til haner, herunder dem med 1/2'', 3/4'' haneforbindelser og forbindelser til haner med 1/2'', 3/4'' og 1'' hunforbindelser. Disse forbindelser gør det muligt at tilslutte enhver slange til enhver hane problemfrit. Leder du efter en 2-vejs eller 3-vejs forbindelse til at forbinde hurtigkoblinger? Find forskellige størrelser til konkurrencedygtige priser i vores havebutik. En slange reparator, også kendt som en samler eller kobling, er et andet uvurderligt værktøj til dit vandingssystem - det letter slangeforlængelse og reparation. Denne omkostningseffektive løsning kan forlænge levetiden på din slange med flere sæsoner. Gå ikke glip af vores 1/2'' og 3/4'' hurtigkoblinger med stopfunktion, som forbedrer brugen af slanger med sprinklere og sprøjter og minimerer vandspildet. For dem der prioriterer innovative, brugervenlige værktøjer, er den skrå ERGO 3-i-1 gevindforbindelse med en hunforbindelse et must. Den forhindrer slangen i at sno sig under vanding og undgår dermed potentielle skader. Hvis du bruger en bærbar slangetromle, bør du overveje vores Slange tilslutningssæt til bærbare tromler og vogne. Det sikrer en problemfri tilslutning til en vandkilde og forbedrer din vandingsoplevelse.

Alle forbindelser og slangeender i vores kollektion er lavet af rustfrit stål og yderst holdbar ABS-plastik. Vi er stolte af at tilbyde et bredt udvalg af topkvalitetsprodukter til rimelige priser. Bestil de fineste CELLFAST hurtigkoblinger og slangeender online - hurtigt og bekvemt.

8.77 kr
11.54 kr
18.44 kr
18.46 kr
19.44 kr