Set penyiraman

Set penyamanan taman membolehkan anda melengkapkan seluruh kit yang dibutuhkan untuk membekalkan tumbuhan dengan air yang memberikan kehidupan dengan mudah, cekap dan dengan cara yang kos efektif. Bahagian ini merangkumi set hos Taman dengan penyambung dan set pemercik dengan penyambung. Produk-produk ini akan bertukar menjaga taman anda menjadi urusan yang menyenangkan. Kami menggalakkan anda melayari pelbagai jenis kami.

Sekiranya anda memerlukan hos air yang baru, pilih hos Taman EKONOMI ½ "15 m dengan set penyambung (boleh didapati juga dalam 1/2", 20 m dan 3/4 ", versi 20 m). Anda juga boleh memesan hos Taman ECOLIGHT atau hos Taman PLUS dengan set penyambung dengan harga yang sangat kompetitif di kedai online kami. Jika anda sudah memiliki hos Taman berkualiti tinggi (yang merupakan asas kepada setiap sistem penyiraman), anda pasti memerlukan penyiraman praktikal dan berfungsi aksesori Mengambil kesempatan daripada tawaran istimewa dan membeli set penyambung CELLFAST Hose dengan muncung atau Penyambung yang ditetapkan dengan pemercik pistol yang akan membolehkan anda menyesuaikan aliran air dengan keperluan tumbuhan tertentu dan membuat penyiraman lebih efisien. menawarkan penyambung Hos yang kukuh, ketat dan fleksibel untuk galas mudah alih dan troli yang akan menjadi berguna terutamanya ketika anda perlu membawa hos pada jarak yang jauh.

Lihat apa lagi yang boleh kami tawarkan: kami menggalakkan anda melihat gambar produk dan membaca deskripsi. Anda akan mendapati kedua-dua barang baru yang inovatif dan terbukti, penyelesaian penyiram yang diuji pertempuran di kedai kami. Tetap up to date dengan tawaran kami dan membeli set penyiraman taman pada harga yang kompetitif. Ia amat berharga untuk menjadi Pelanggan kami - semak kami!