• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kastelusetit

Puutarhan kastelusarjat mahdollistavat kasviesi elintärkeän veden helpoan, tehokkaan ja kustannustehokkaan toimittamisen helposti. Tämä luokka sisältää puutarhaletkusarjat liittimillä ja sadetinsetit liittimillä. Nämä tuotteet muuttavat puutarhan hoidon miellyttäväksi tehtäväksi. Kutsun sinut tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme kastelusarjoja.

Jos etsit uutta kasteluletkua, harkitse 15 metrin ECONOMIC ½" puutarhaletkua liitinsarjan kanssa (saatavilla myös versioina 1/2", 20 m ja 3/4", 20 m). Voit myös valita ECOLIGHT-puutarhaletkun tai PLUS-puutarhaletkun liittimisarjoineen, jotka ovat saatavilla erittäin kilpailukykyiseen hintaan verkkokaupassamme. Jos sinulla on jo korkealaatuinen puutarhaletku (välttämätön osa mitä tahansa kastelujärjestelmää), hyödyt käytännöllisistä ja toiminnallisista kastelutarvikkeistamme. Hyödynnä erikoistarjouksiamme ja hanki CELLFAST Letkuliitinsetti suuttimella tai Liittimisarja pistoolisuihkulla, jotka mahdollistavat veden virtauksen säätämisen kasvien tarpeiden mukaan ja parantavat kastelun tehokkuutta. Niille, jotka siirtävät letkuaan pitkiä etäisyyksiä, kestävä, vuotamaton ja joustava Letkuliitinsetti kannettaviin keloihin ja kärryihin on erityisen hyödyllinen.

Löydä lisää tarjoamastamme: tutustu tuotekuviin ja yksityiskohtaisiin kuvauksiin. Myymälämme esittelee sekä viimeisimpiä innovaatioita että kokeiltuja kasteluratkaisuja. Pysy ajan tasalla tarjouksistamme ja hanki puutarhan kastelusarjat kilpailukykyisin hinnoin. Asiakkaaksemme tuleminen on todella palkitsevaa - näe se itse!