• 1,200.00 kn Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Setovi za zalijevanje

Garniture za zalijevanje vrta omogućuju vam kompletan komplet potreban za opskrbu biljaka životinjskom vodom lako, učinkovito i ekonomično. Ovaj dio obuhvaća komplete vrtnih crijeva s priključcima i setve prskalica s priključcima. Ovi proizvodi će pretvoriti brigu o vašem vrtu u ugodnu stvar. Savjetujemo vam da pregledate naš asortiman.

Trebate li novo crijevo za navodnjavanje, odaberite 15-metarsko vrtno crijevo ECONOMIC ½ "s kompletom priključaka (dostupno također u izvedbama 1/2", 20 mm i 3/4 ", 20 m). Također možete naručiti vrtno crijevo ECOLIGHT ili vrtno crijevo PLUS s garniturama priključaka po istinski konkurentnim cijenama u našoj internetskoj trgovini. Ako već posjedujete visokokvalitetno vrtno crijevo (koje je temelj svakog sustava zalijevanja), zasigurno će vam trebati naše praktično i funkcionalno navodnjavanje dodaci. Iskoristite posebne ponude i kupite priključak CELLFAST crijeva s mlaznicom ili set konektora s pištoljem koji će vam omogućiti da prilagodite protok vode potrebama pojedinih biljaka i učinite zalijevanje još učinkovitijim. ponudite čvrst, čvrst i fleksibilan set priključaka za crijeva za prijenosne kolute i kolica koji će vam dobro doći pogotovo kada morate crijevo prevoziti na veće udaljenosti.

Pogledajte što vam još možemo ponuditi: potičemo vas da pogledate fotografije proizvoda i pročitate opise. U našoj trgovini pronaći ćete i inovativne novosti i provjerena, vodena testiranja za zalijevanje. Budite uvijek u toku s našom ponudom i kupujte vrtne garniture za zalijevanje po konkurentnim cijenama. Zaista vrijedi postati naš kupac - provjerite nas!