• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Setovi za zalijevanje

Kompleti za zalijevanje vrta omogućuju vam da jednostavno, učinkovito i ekonomično složite komplet za opskrbu vaših biljaka životno važnom vodom na jednostavan, efikasan i ekonomičan način. Ova kategorija uključuje setove vrtnih crijeva s priključcima i setove raspršivača s priključcima. Ti proizvodi pretvaraju održavanje vrta u ugodan zadatak. Pozivamo vas da istražite naš raznoliki izbor setova za zalijevanje.

Ako ste na tržištu za novim crijevom za zalijevanje, razmotrite 15-metarski EKONOMIČNI ½" vrtni crijevo s kompletom priključaka (dostupno i u verzijama 1/2", 20 metara i 3/4", 20 metara). Također možete odabrati ECOLIGHT vrtno crijevo ili PLUS vrtno crijevo s kompletima priključaka, dostupno po vrlo konkurentnim cijenama u našoj online trgovini. Ako već imate visokokvalitetno vrtno crijevo (ključnu osnovu za bilo koji sustav zalijevanja), imat ćete koristi od naših praktičnih i funkcionalnih dodataka za zalijevanje. Iskoristite naše posebne ponude i nabavite CELLFAST set priključaka za crijevo s mlaznicom ili set priključaka s pištoljem za prskanje, što vam omogućuje prilagodbu protoka vode specifičnim potrebama biljaka i poboljšanje učinkovitosti zalijevanja. Za one koji premještaju crijevo na velike udaljenosti, naš izdržljiv, nepropustan i fleksibilan set priključaka za prijenosne role i kolica bit će posebno koristan.

Otkrijte više onoga što nudimo: pregledajte fotografije proizvoda i detaljne opise. Naša trgovina predstavlja i najnovije inovacije i provjerena rješenja za zalijevanje. Budite informirani o našim ponudama i nabavite setove za zalijevanje vrta po konkurentnim cijenama. Biti naš kupac zaista je nagrađujuće - provjerite sami!