• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Öntözőkészletek

Kertözeti öntöző szettek lehetővé teszik, hogy könnyen, hatékonyan és költséghatékonyan összeállítsanak egy teljes készletet, amellyel növényeiket könnyen és hatékonyan láthatják el életfontosságú vízzel. Ez a kategória magába foglalja a kerti slag szetteket csatlakozókkal és az öntöző szetteket csatlakozókkal. Ezek a termékek kellemes feladattá teszik a kertgondozást. Arra invitáljuk Önt, hogy fedezze fel változatos öntöző szettjeinket.

Ha új öntöző slagot keres, vegye figyelembe a 15 méteres ECONOMIC ½" kerti slagot csatlakozóval (elérhető továbbá 1/2", 20 méteres és 3/4", 20 méteres verziókban is). Választhatja az ECOLIGHT kerti slagot vagy a PLUS kerti slagot csatlakozó szettekkel, amelyek nagyon versenyképes áron elérhetők online üzletünkben. Ha már rendelkezik egy magas minőségű kerti slaggal (ez bármilyen öntözési rendszer alapja), akkor hasznos lehet a praktikus és funkcionális öntözési kiegészítőink. Vegye igénybe különleges ajánlatainkat, és vásárolja meg a CELLFAST Slag csatlakozó szettjét fúvókával vagy a Csatlakozó szettet pisztollyal, amely lehetővé teszi a víz áramlásának testreszabását a növények specifikus igényeihez, javítva az öntözés hatékonyságát. Azok számára, akik hosszú távolságokon mozgatják a slagjukat, hasznos lesz tartós, szivárgásmentes és rugalmas slag csatlakozó szettünk a hordozható orsókhoz és szekerekhez.

Fedezze fel további kínálatunkat: nézzen meg termékfotókat és részletes leírásokat. Üzletünk mind a legújabb innovációkat, mind a bevált öntözési megoldásokat bemutatja. Maradjon informált ajánlatainkról, és szerezze be versenyképes áron kerti öntöző szettjeinket. Ügyfelünk lenni valóban jutalmazó - győződjön meg róla maga!