• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Innovativ vanding

Så hvad handler innovativ vanding om? Det er vandforsyning på en måde, der forhindrer rødder i at udtørre og på samme tid fra at trætte ud, fordi begge tilfælde er lige så farlige og skadelige for de fleste planter. Innovativ vanding giver dig mulighed for at spare tid, der kræves til regelmæssig plantevanding, og viser sig at være usædvanligt nyttigt ved længere fravær og sommervarme, når nogle planter har brug for vanding et par gange dagligt. Lyder interessant? Lær mere om tilbud!

Hvis du har en stor samling af potteplanter, skal du blot kigge på Innovativ vanding - hjemme-afdeling. Du vil finde et stort udvalg af vandvandingssystemer der. De letter det lettere at tage sig af balkon- og hjemmeplanter - også de mest krævende! Bare tag et kig: du vil købe Lamela Lilia pottevandingssæt til en usædvanlig konkurrencedygtig pris i vores online havebutik. Vi tilbyder også modeller beregnet til andre typer containere - hvis du overvejende bruger firkantede gryder, skal du bestille Lamela Finezja og Juka pottevandingssæt, der fås off-hand i forskellige størrelser. I dette afsnit finder du også de overkommelige IDOZ vanddispensere til potteplanter, der viser sig at være nyttige ved længere ophold væk fra hjemmet. Vi har forberedt de bedst mulige innovative vandingsløsninger til dig. Se hvad mere kan du få ved at shoppe i vores butik!

Vi inviterer dig til en shoppingtur på Garden Seeds Market. Her har du alt, hvad du muligvis har brug for kompliceret plantepleje derhjemme, på balkonen og i haven, inden for rækkevidde. Udnyt vores sæsonbestemte tilbud og den GRATIS hjemmeleveringsmulighed. Gå ikke glip af denne chance!