• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Garniture za zalivanje

Garniture za zalivanje vrta vam omogočajo, da celoten komplet, potreben za oskrbo rastlin z življenjsko dobro vodo, enostavno, učinkovito in stroškovno učinkovito. Ta razdelek zajema komplete vrtnih cevi s priključki in komplete za brizganje s priključki. Ti izdelki bodo skrb za vaš vrt spremenili v prijetno stvar. Svetujemo vam, da brskate po našem asortimanu.

Ali boste potrebovali novo zalivalno cev, izberite 15-metrsko vrtno cev ECONOMIC ½ "s kompletom konektorjev (na voljo tudi v izvedbah 1/2", 20 m in 3/4 ", 20 m). vrtna cev ECOLIGHT ali vrtna cev PLUS s kompletom priključkov po resnično konkurenčnih cenah v naši spletni trgovini. Če že imate visoko kakovostno vrtno cev (ki je temelj vsakega sistema za zalivanje), boste zagotovo potrebovali naše praktično in funkcionalno zalivanje dodatki. Izkoristite posebne ponudbe in kupite komplet priključkov cevi CELLFAST s šobo ali komplet konektorja s pištolo brizgalno, ki vam bo omogočil, da pretok vode prilagodite potrebam določenih rastlin in naredite zalivanje še učinkovitejše. ponudite trden, tesen in prilagodljiv cevni konektor za prenosne kolute in vozičke, ki bodo še posebej pri roki, ko boste morali cevi prenašati na večje razdalje.

Oglejte si, kaj vam lahko še ponudimo: spodbujamo vas, da si ogledate fotografije izdelka in preberete opise. V naši trgovini boste našli tako inovativne novosti kot tudi preizkušene, preizkušene rešitve za zalivanje. Bodite na tekočem z našo ponudbo in kupite vrtne setve za zalivanje po konkurenčnih cenah. Resnično se splača postati naša stranka - preverite nas!