• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Set med vattningsprodukter

Trädgårdsbevattningssatser gör det möjligt för dig att enkelt, effektivt och kostnadseffektivt montera ihop en komplett uppsättning för att förse dina växter med livsviktig vatten. Denna kategori inkluderar trädgårdsslangar med kopplingar och sprinklersatser med kopplingar. Dessa produkter förvandlar trädgårdsskötsel till en trevlig uppgift. Vi inbjuder dig att utforska vårt breda utbud av bevattningssatser.

Om du är på marknaden för en ny bevattningsslang, överväg den 15-meters ECONOMIC ½" trädgårdsslangen med ett kopplingsset (finns också i versioner på 1/2", 20 m och 3/4", 20 m). Du kan också välja ECOLIGHT-trädgårdsslangen eller PLUS-trädgårdsslangen med kopplingsset, tillgängliga till mycket konkurrenskraftiga priser i vår onlinebutik. Om du redan har en högkvalitativ trädgårdsslang (en grundläggande komponent i vilket bevattningssystem som helst) kommer du att dra nytta av vårt praktiska och funktionella bevattningstillbehör. Dra nytta av våra specialerbjudanden och köp CELLFAST Slangkopplingsset med en munstycke eller Kopplingsset med en pistolspruta, vilket låter dig anpassa vattenflödet till specifika växtbehov och förbättra bevattningseffektiviteten. För de som flyttar sin slang över längre avstånd kommer vårt hållbara, läckagesäkra och flexibla slangkopplingsset för bärbara rullar och vagnar att vara särskilt fördelaktigt.

Upptäck mer av vad vi erbjuder: utforska produktbilder och detaljerade beskrivningar. Vår butik presenterar både toppmoderna innovationer och beprövade bevattningssystem. Håll dig informerad om våra erbjudanden och skaffa trädgårdsbevattningssatser till konkurrenskraftiga priser. Att bli vår kund är verkligen givande - se själv!