Baja musim luruh dan musim sejuk

Pupuk Musim Gugur dan Musim Sejuk memberikan anda bantuan yang sangat berharga dalam merawat tanaman di luar tempoh tumbuh-tumbuhan mereka. Kategori ini merangkumi produk yang dikhaskan untuk tanaman periuk yang musim sejuk di dalam rumah dan juga penduduk taman. Sekiranya anda ingin memenuhi keperluan pemakanan tanaman rumah anda secara menyeluruh, pilih Biopon Autumn-Winter Fertilizer atau "Zimovit Forte" dari Agrecol. Baja cair yang cepat bertindak ini dapat mengatasi kekurangan nutrien dan meningkatkan daya tahan tanaman terhadap keadaan tekanan, seperti udara kering dan suhu tinggi di bilik yang dipanaskan.

Untuk melindungi pokok, pokok renek dan rumput dari musim sejuk, pertimbangkan beberapa produk Target: Pupuk Musim Gugur untuk Tanaman Hiasan dan Pupuk Rumput Musim Gugur akan meningkatkan ketahanan tanaman anda dengan ketara. Terima kasih kepada dua yang terakhir ini, anda akan dapat menikmati rumput yang padat dan sihat tanpa tempat kering yang buruk dan pokok-pokok hiasan dan pokok renek anda akan cepat bangun selepas musim sejuk yang tidak aktif tanpa sebarang bahaya.

Kedai taman dalam talian kami menawarkan baja cecair yang cekap dan butiran yang mudah digunakan dengan prestasi yang lebih lama. Anda mempunyai baja musim luruh dan musim sejuk berkualiti tinggi dari pengeluar yang dihormati sekarang. Klik atau ketuk produk yang dipilih, manfaatkan penghantaran rumah dengan harga yang berpatutan dan sekali-sekala melupakan pencarian produk yang diperlukan yang melelahkan di pusat kebun tradisional. Di sini anda akan menemui produk yang terbukti dan dipandang tinggi dengan arahan dos terperinci. Mereka mudah digunakan, cepat didapati untuk tanaman dan berkesan. Kami mendorong anda untuk berbelanja di Pasar Benih Taman kami dan ada di sana untuk membantu anda!

There are no products in this section