• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte de toamnă și de iarnă

Fertilizanții de toamnă și iarnă oferă un sprijin inestimabil în îngrijirea plantelor în afara sezonului lor de creștere. Această categorie include produse destinate atât plantelor de interior în ghivece, cât și plantelor de grădină în aer liber. Pentru a satisface pe deplin necesitățile nutriționale ale plantelor de interior, luați în considerare opțiuni precum Fertilizantul de Toamnă-Iarnă de la Biopon sau "Zimovit Forte" de la Agrecol. Acești îngrășăminte lichide cu acțiune rapidă abordează lipsurile de nutrienți și întăresc rezistența plantelor împotriva factorilor de stres precum aerul uscat și temperaturile ridicate în camere încălzite.

Pentru a proteja arborii, arbuștii și peluzele împotriva înghețului de iarnă, explorați ofertele de la Target. Fertilizantul de Toamnă pentru Plante Ornamentale și Fertilizantul de Toamnă pentru Peluze îmbunătățesc semnificativ rezistența plantelor dvs. Cu acestea, vă puteți aștepta la un gazon bogat și sănătos, fără pete uscate inestetice, iar arborii și arbuștii ornamentali vor ieși din starea de dormit de iarnă fără probleme.

Magazinul nostru online de grădinărit oferă îngrășăminte lichide eficiente și granule cu efecte prelungite. Acum aveți acces la îngrășăminte de toamnă și iarnă de înaltă calitate de la producători de renume. Alegeți cu ușurință produsele, bucurați-vă de livrarea comodă la domiciliu și evitați căutarea obositoare în centrele de grădinărit fizice. Magazinul nostru oferă produse bine cotate cu instrucțiuni clare de dozare, asigurând ușurința de utilizare, disponibilitatea rapidă a plantelor și eficacitatea. Vă invităm să cumpărați la Garden Seeds Market și suntem pregătiți să vă ajutăm!