• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte de toamnă și de iarnă

Îngrășămintele de toamnă și de iarnă vă oferă o asistență neprețuită în îngrijirea plantelor în afara perioadei lor de vegetație. Această categorie cuprinde produse dedicate plantelor de ghiveci care iernează în interior și locuitorilor din grădină. Dacă doriți să îndepliniți în mod cuprinzător cerințele nutriționale ale plantelor dvs. de origine, alegeți îngrășământul de toamnă-iarnă Biopon sau „Zimovit Forte” de la Agrecol. Acești îngrășăminte lichide cu acțiune rapidă completează deficiențele de nutrienți și îmbunătățesc rezistența plantelor la condiții de stres, cum ar fi aerul uscat și temperatura ridicată în încăperile încălzite.

Pentru a proteja copacii, arbuștii și peluzele de înghețul de iarnă, luați în considerare câteva produse Target: îngrășământul de toamnă pentru plantele ornamentale și îngrășământul de gazon de toamnă vor crește semnificativ rezistența plantelor. Datorită acestor două din urmă, vă veți putea bucura de gazon dens și sănătos, fără pete urâte uscate, iar copacii și arbuștii dvs. ornamentali se vor trezi rapid după repausul de iarnă, fără nici un rău.

Magazinul nostru online de grădină oferă îngrășăminte lichide eficiente și granule ușor de aplicat cu performanțe extinse. Aveți la îndemână îngrășăminte de toamnă și de iarnă de calitate superioară de la producătorii respectați. Faceți clic sau atingeți produsele selectate, profitați de livrarea la domiciliu la prețuri accesibile și uitați o dată pentru totdeauna căutarea obositoare a produselor necesare în centrele de grădină tradiționale. Aici veți găsi produse dovedite, foarte apreciate, cu instrucțiuni de dozare detaliate. Sunt ușor de utilizat, disponibile rapid pentru plante și eficiente. Vă încurajăm să faceți cumpărături la piața noastră de semințe de grădină și suntem acolo pentru a vă ajuta!