• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Есенни и зимни торове

Есенните и зимни торове предлагат безценна подкрепа за грижата за растенията по време на техния не-растящ сезон. Тази категория включва продукти, предназначени както за вътрешни растения в саксии, така и за растения на открито. За да задоволите напълно хранителните нужди на вашия вътрешен цветя, разгледайте опции като Есенно-зимно торене на Biopon или "Zimovit Forte" от Agrecol. Тези бързодействащи течни торове се справят с липсата на хранителни вещества и укрепват устойчивостта на растенията срещу стресори като сух въздух и високи температури в отопляемите стаи.

За защита на дървета, храсти и тревни площи от зимния студ, разгледайте предложенията на магазина Target. Есенното торене за декоративни растения и есенното торене за тревни площи значително подобряват устойчивостта на вашите растения. С тях можете да очаквате буйна, здрава трева без неприятни сухи петна, а вашите декоративни дървета и храсти ще излязат от зимния си сън неповредени.

Онлайн магазинът ни за градинарство предлага ефективни течни торове и гранули с продължително действие. Сега имате достъп до висококачествени есенни и зимни торове от признати производители. Просто изберете продуктите, наслаждавайте се на удобната доставка до вашия дом и избягвайте уморителното търсене във физическите градинарски центрове. Нашият магазин предлага добре оценени продукти с ясни инструкции за дозиране, гарантиращи лесна употреба, бърза наличност на растения и ефективност. Поканваме ви да пазарувате в Garden Seeds Market и сме готови да ви помогнем!

17.70 лв
18.99 лв
39.15 лв
41.58 лв