• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Есенни и зимни торове

Есенните и зимните торове ви предоставят безценна помощ в грижите за растенията извън вегетационния им период. Тази категория обхваща продукти, предназначени за саксийни растения, които също зимуват на закрито и градините. Ако искате да отговорите изчерпателно на хранителните нужди на вашите домашни растения, изберете Есенно-зимният тор Biopon или "Zimovit Forte" от Agrecol. Тези бързо действащи течни торове запълват недостига на хранителни вещества и подобряват устойчивостта на растенията към стресови условия, като сух въздух и висока температура в отопляваните помещения.

За да предпазите дърветата, храстите и тревните площи от зимни слани, вземете под внимание някои целеви продукти: Есенният тор за декоративни растения и Есенният тор за трева значително ще повишат издръжливостта на вашите растения. Благодарение на последните две ще можете да се насладите на гъста, здрава трева без грозни сухи петна и вашите декоративни дървета и храсти бързо ще се събудят след зимния покой без никаква вреда.

Нашият онлайн магазин за градини предлага ефикасни течни торове и лесни за нанасяне гранули с удължено представяне. Вече разполагате с първокачествените есенни и зимни торове от уважаваните производители. Кликнете или докоснете избраните продукти, възползвайте се от достъпната доставка до дома и веднъж завинаги забравете уморителното търсене на необходимите продукти в традиционните градински центрове. Тук ще намерите доказани, високо ценени продукти с подробни инструкции за дозиране. Те са лесни за използване, бързо достъпни за растенията и ефективни. Препоръчваме ви да пазарувате на нашия пазар за градински семена и ние сме на ваше разположение!

Есенна трева Hortiphoska - лесен за използване и ефективен тор - Agrecol® - 1 кг - -10%
12.11 лв 13.45 лв
Промоцията приключва
Есенен тор за тревни площи - подготвя тревни площи за зимата - Target® - 1 кг - -10%
12.29 лв 13.65 лв
Промоцията приключва
Есенен иглолистен тор - Florovit - 1 кг - -10%
13.77 лв 15.30 лв
Промоцията приключва
Есенен тор за декоративни растения - подготвя растения за зимата - Target® - 1 кг - -10%
14.61 лв 16.23 лв
Промоцията приключва
Есенен тор за тревни площи - Florovit - 1 кг - -10%
15.03 лв 16.70 лв
Промоцията приключва
Есенен тор за вечнозелени растения - ярко оцветяване през зимата - Florovit® - 1 л - -10%
15.17 лв 16.85 лв
Промоцията приключва
Есенен иглолистен тор - BIOPON® - 3 кг - -10%
24.93 лв 27.70 лв
Промоцията приключва
Иглолистен тор с микроелементи - Target® - 8 кг - -10%
51.78 лв 57.53 лв
Промоцията приключва