• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Herfst- en wintermeststoffen

Herfst- en wintermeststoffen bieden u onschatbare hulp bij het verzorgen van planten buiten hun groeiperiode. Deze categorie omvat producten die speciaal zijn bedoeld voor potplanten die binnenshuis overwinteren en ook voor tuinbewoners. Wilt u volledig voorzien in de voedingsbehoefte van uw kamerplanten, kies dan voor de Biopon Herfst-Wintermeststof of de "Zimovit Forte" van Agrecol. Deze snelwerkende vloeibare meststoffen vullen tekorten aan voedingsstoffen aan en verbeteren de weerstand van planten tegen stressomstandigheden, zoals droge lucht en hoge temperaturen in de verwarmde kamers.

Om bomen, struiken en gazons tegen wintervorst te beschermen, dient u rekening te houden met enkele Target-producten: de herfstbemesting voor sierplanten en de herfstgazonmeststof zullen de winterhardheid van uw planten aanzienlijk verhogen. Dankzij de laatste twee kunt u genieten van dichte, gezonde graszoden zonder lelijke droge plekken en worden uw sierbomen en -heesters snel wakker na de winterslaap zonder enige schade.

Onze online tuinwinkel biedt efficiënte vloeibare meststoffen en eenvoudig aan te brengen granulaten met uitgebreide prestaties. U heeft nu de premium kwaliteit herfst- en wintermeststoffen van de gerespecteerde producenten binnen handbereik. Klik of tik op de geselecteerde producten, profiteer van de betaalbare levering aan huis en vergeet voor eens en altijd de vermoeiende zoektocht naar noodzakelijke producten in traditionele tuincentra. Hier vindt u bewezen, hoog aangeschreven producten met gedetailleerde doseringsinstructies. Ze zijn gemakkelijk in gebruik, snel beschikbaar voor de planten en effectief. We moedigen je aan om te winkelen op onze Garden Seeds Market en zijn er om je te helpen!

Herfst coniferen meststof - BIOPON® - 1 kg - -10%
8.15 9.06
Promotie eindigt
Herfstconiferenmeststof - Florovit - 1 kg - -10%
8.55 9.50
Promotie eindigt
Herfstgazonmeststof - Florovit - 1 kg - -10%
8.55 9.50
Promotie eindigt
Multifunctionele herfstmeststof - voor een snelle start in de lente - Florovit® - 1 l - -10%
8.68 9.64
Promotie eindigt
Herfstconiferenmest - Florovit® - 1 liter - -10%
8.72 9.69
Promotie eindigt
Gazonmeststof voor de herfst - maakt gazons klaar voor de winter - Target® - 1 kg - -10%
11.54 12.83
Promotie eindigt
Gazonmeststof voor de herfst - "100 dni" (100 dagen) - Substral® - 5 kg - -10%
60.28 66.98
Promotie eindigt
Coniferenmeststof met micronutriënten - Target® - 8 kg - -10%
60.78 67.53
Promotie eindigt