• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Gnojila za jesen in zimo

Jesenska in zimska gnojila vam nudijo neprecenljivo pomoč pri negi rastlin zunaj njihovega vegetacijskega obdobja. Ta kategorija zajema izdelke, namenjene lončnicam, ki prezimijo tudi v zaprtih prostorih in na vrtu. Če želite celovito izpolniti prehranske potrebe domačih rastlin, izberite jesensko-zimsko gnojilo Biopon ali "Zimovit Forte" podjetja Agrecol. Ta hitro delujoča tekoča gnojila zapolnijo pomanjkanje hranil in izboljšajo odpornost rastlin na stresne razmere, kot so suh zrak in visoka temperatura v ogrevanih prostorih.

Da zaščitite drevesa, grmičevje in trate pred zimsko zmrzaljo, upoštevajte nekatere izdelke Target: jesensko gnojilo za okrasne rastline in jesensko gnojilo za trate bosta znatno povečali trdoto vaših rastlin. Zahvaljujoč zadnjima dvema boste lahko uživali v gosti, zdravi travi brez grdih suhih lis, vaša okrasna drevesa in grmičevje pa se bodo po zimskem mirovanju hitro zbudila brez škode.

Naša spletna vrtna trgovina ponuja učinkovita tekoča gnojila in enostavne granule z razširjeno zmogljivostjo. Zdaj imate na voljo vrhunska jesenska in zimska gnojila spoštovanih proizvajalcev. Kliknite ali tapnite izbrane izdelke, izkoristite ugodno dostavo na dom in enkrat za vselej pozabite na utrujajoče iskanje potrebnih izdelkov v tradicionalnih vrtnih centrih. Tu boste našli preizkušene, zelo cenjene izdelke s podrobnimi navodili za odmerjanje. So enostavni za uporabo, hitro na voljo rastlinam in učinkoviti. Priporočamo vam, da kupujete na naši tržnici vrtnih semen in smo tu, da vam pomagajo!

Večnamensko vrtno jesensko gnojilo - BIOPON® - 1 kg - -10%
5.65 6.28
Jesensko gnojilo iglavcev - BIOPON® - 1 kg - -10%
5.65 6.28
Jesensko gnojilo iglavcev - Florovit - 1 kg - -10%
6.89 7.65
Jesensko gnojilo iglavcev - Florovit® - 1 liter - -10%
7.07 7.85
Jesensko gnojilo za trato - Florovit - 1 kg - -10%
7.52 8.35
Jesensko gnojilo iglavcev - BIOPON® - 3 kg - -10%
12.47 13.85
Jesensko gnojilo iglavcev - Florovit® - 3 kg - -10%
14.67 16.30