• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Syksyn ja talven lannoitteet

Syksyn ja talven lannoitteet tarjoavat korvaamatonta tukea kasvien hoitamisessa niiden kasvukauden ulkopuolella. Tähän luokkaan kuuluu tuotteita, jotka on suunniteltu sekä sisäkasveille että ulkokasveille. Täyttääksesi kotikasvien ravitsemustarpeet harkitse vaihtoehtoja kuten Bioponin Syksy-Talvi Lannoite tai Agrecolin "Zimovit Forte". Nämä nopeasti vaikuttavat nestemäiset lannoitteet korjaavat ravinteiden puutteet ja vahvistavat kasvien vastustuskykyä stressitekijöitä, kuten kuivaa ilmaa ja korotettuja lämpötiloja lämmitetyissä huoneissa, vastaan.

Puiden, pensaiden ja nurmikoiden suojelemiseksi talvimyrskyiltä tutustu Targetin tarjontaan. Syksylle tarkoitettu koristekasvilannoite ja Syksyn nurmikkolannoite parantavat merkittävästi kasviesi kestävyyttä. Näiden avulla voit odottaa rehevää, terveellistä nurmikkoa ilman rumia kuivia läikkiä, ja koristepuusi ja pensaasi selviävät talviunestaan vahingoittumattomina.

Verkkokaupastamme saat tehokkaita nestemäisiä lannoitteita ja pitkävaikutteisia rakeita. Nyt sinulla on pääsy huippulaatuisiin syksyn ja talven lannoitteisiin tunnetuilta valmistajilta. Valitse tuotteet helposti, nauti kätevästä kotiinkuljetuksesta ja vältä uuvuttava etsiminen fyysisissä puutarhakeskuksissa. Kaupassamme on arvostettuja tuotteita selkeillä annosteluohjeilla, mikä takaa helpon käytön, nopean saatavuuden ja tehokkuuden. Kutsumme sinut ostoksille Garden Seeds Marketiin ja olemme valmiina auttamaan!