• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Höst- och vintergödselmedel

Höst- och vintergödselmedel ger dig ovärderlig hjälp att ta hand om växter utanför deras vegetationsperiod. Denna kategori omfattar produkter som är avsedda för krukväxter som också övervintrar inomhus och trädgårdsmänniskor. Om du vill uppfylla näringsbehovet för dina hemplanter helt, välj Biopon Autumn-Winter Gödselmedel eller "Zimovit Forte" från Agrecol. Dessa snabbt verkande flytande gödningsmedel fyller på näringsbrister och förbättrar växternas motståndskraft mot stressförhållanden, som torr luft och hög temperatur i de uppvärmda rummen.

För att skydda träd, buskar och gräsmattor från vinterfrost bör du ta hänsyn till några målprodukter: höstgödselmedel för prydnadsväxter och höstgräsmattningen ökar dina växters hårdhet avsevärt. Tack vare de två sistnämnda kommer du att kunna njuta av tät, hälsosam gräsmatta utan fula torra fläckar och dina prydnadsträd och buskar kommer snabbt att vakna efter vinterdvalen utan att skada.

Vår trädgårdshandel online erbjuder effektiva flytande gödningsmedel och lättanvända granulat med utökad prestanda. Du har högkvalitativa höst- och vintergödselmedel från de respekterade producenterna inom ditt grepp nu. Klicka eller tryck på de valda produkterna, dra nytta av den prisvärda hemleveransen och glöm en gång för alla den tröttsamma sökningen efter nödvändiga produkter i traditionella trädgårdscentra. Här hittar du beprövade, högt ansedda produkter med detaljerade doseringsinstruktioner. De är lätta att använda, snabbt tillgängliga för växterna och effektiva. Vi uppmuntrar dig att handla på vår Garden Seeds Market och är där för att hjälpa dig!