• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Őszi és Téli Műtrágyák

Őszi és téli műtrágyák felbecsülhetetlen támogatást nyújtanak a növények gondozásában a növekedési szezonon kívüli időszakban. Ez a kategória termékeket tartalmaz beltéri cserepes növények és kültéri kerti növények számára tervezve. Ahhoz, hogy teljes mértékben kielégítsd beltéri növényeid táplálkozási igényeit, fontold meg olyan lehetőségek választását, mint a Biopon Őszi-Téli Műtrágya vagy az Agrecol "Zimovit Forte". Ezek a gyorsan ható folyékony trágyák kezelik a tápanyaghiányt és erősítik a növények ellenálló képességét olyan stresszfaktorokkal szemben, mint a száraz levegő és a fűtött szobákban emelkedő hőmérséklet.

Az őszi fagy elleni fák, cserjék és gyep védelméhez vizsgáld meg a Target kínálatát. Az Őszi Dísznövénytrágya és az Őszi Gyeptrágya jelentősen javítja növényeid keménységét. Ezekkel a termékekkel gazdag, egészséges füvet várhatsz, kényelmetlen száraz foltok nélkül, és díszfáid és cserjéid sértetlenül kerülnek ki a téli álmukból.

Online kertészeti üzletünk hatékony folyékony trágyákat és hosszan tartó hatású granulátumokat kínál. Most már hozzáférhetsz neves gyártók kiváló minőségű őszi és téli műtrágyáihoz. Válaszd ki könnyedén a termékeket, élvezd a kényelmes házhozszállítást, és kerüld el a fizikai kertészeti központokban való kimerítő keresést. Üzletünk elismert termékeket kínál tiszta adagolási utasításokkal, ami könnyű használatot, gyors növényelérhetőséget és hatékonyságot biztosít. Téged is várunk a Garden Seeds Marketen, és készek vagyunk segíteni!