• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Magnolia-meststoffen

Magnolia-meststoffen zijn zorgvuldig geselecteerde producten die perfect geschikt zijn voor andere acidofiele bloeiende planten, zoals rododendrons. Een uitgebalanceerde aanvulling van deze prachtige bomen en struiken behoort tot de absoluut noodzakelijke eerstelijnszorgmaatregelen. Het productassortiment dat beschikbaar is in onze online tuinwinkel omvat meststoffen en plantenvoeding van de beproefde, bekende merken, zoals Biopon, Target en Substral. Deze onbetwiste leiders van meercomponentenmeststoffen voor sierplanten zijn zeker het proberen waard in uw eigen tuin. De effecten die u zult ervaren, zullen u in verrukking brengen!

Overweeg zeker om de Biopon Magnolia-meststof te gebruiken, die tegen een spotprijs verkrijgbaar is in onze tuinwinkel. Deze eenvoudig aan te brengen korrelmeststof bevat alle basisvoedingsstoffen die een gezonde wortelgroei garanderen en talloze grote bloemknoppen produceren. Alle bloeiende planten, die van zure bodems houden, zouden dol zijn op de Magnolia-meststof met micronutriënten van Target, bovendien verrijkt met ijzer dat de planten beschermt tegen chlorose, en de Rhododenron en Magnolia-meststof die door hetzelfde bedrijf worden geleverd. Mochten uw planten worden geplaagd door ziekten, bleke bladeren ontwikkelen en niet meer bloeien, aarzel dan niet en gebruik de "Magiczna Siła" (Magical Force) noodmeststof voor coniferen en andere zuurminnende planten. Het kan worden aangebracht - direct op het gebladerte worden gesproeid, wat de opname van de voedingsstoffen door de planten aanzienlijk versnelt in vergelijking met de op de grond aangebrachte toevoegingen.

Bekijk de hele verscheidenheid aan producten die we voor u hebben voorbereid! Wij bieden betrouwbare, effectieve magnoliameststoffen in pellets en in wateroplosbare poedervorm. Ze zijn duurzaam, superefficiënt en verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen! Plaats een bestelling, selecteer de optie voor thuislevering, bevestig uw aankoop en wacht op de levering. Dit is de optimale manier om de best verkrijgbare meststoffen voor tuinplanten te kopen zonder de deur uit te gaan en te veel te betalen. U bent altijd welkom in onze tuinwinkel!