• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Магнолия торове

Торовете от магнолия са внимателно подбрани продукти, които са напълно подходящи и за други ацидофилни цъфтящи растения, като рододендрони. Балансираното добавяне на тези красиви дървета и храсти принадлежи към абсолютно необходимите мерки за първична грижа. Продуктовият асортимент, наличен в нашия онлайн магазин за градини, включва торове и растителна храна от доказани, известни марки, като Biopon, Target и Substral. Тези безспорни лидери на многокомпонентни торове за декоративни растения определено си струва да изпробвате във вашата собствена градина. Ефектите, които ще изпитате, ще ви зарадват!

Определено трябва да обмислите използването на тор Biogno Magnolia, който се предлага на изгодна цена в нашия градински магазин. Този лесен за нанасяне гранулиран тор съдържа всички основни хранителни вещества, които гарантират здравословен растеж на корените и произвеждат безброй големи цветни пъпки. Всички цъфтящи растения, които харесват кисели почви, биха харесали Магнолиев тор с микроелементи от Target, допълнително обогатен с желязо, което предпазва растенията от хлороза, и тор Рододенрон и Магнолия, доставени от същата компания. Ако вашите растения са измъчени от болести, развият бледи листа и престанат да цъфтят, не се колебайте и използвайте "Magiczna Siła" (Magical Force) авариен тор за иглолистни дървета и други ацидофилни растения. Може да се приложи - пръска се директно върху листата, което значително ускорява усвояването на хранителните вещества от растенията в сравнение с добавките в почвата.

Разгледайте цялото разнообразие от продукти, които сме подготвили за вас! Ние предлагаме надеждни, ефективни торове от магнолия в пелети и във водоразтворима прахообразна форма. Те са дълготрайни, супер ефективни и достъпни на достъпни цени! Направете поръчка, изберете опцията за домашна доставка, потвърдете покупката си и изчакайте доставката. Това е оптималният начин да закупите най-добрите налични торове за градински растения, без да излизате от дома и да плащате прекомерно. Винаги сте добре дошли в нашия градински магазин!