• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Магнолия торове

Торовете за магнолии са внимателно избрани продукти, които се подходящи и за други цветя, обичащи кисели почви, като рододендрони. Балансираното подхранване на тези красиви дървета и храсти е абсолютно необходимо и е част от основните грижи. В нашия онлайн градински магазин предлагаме разнообразие от торове и хранителни вещества от утвърдени и известни марки като Biopon, Target и Substral. Тези неоспорими лидери в много компонентни торове за декоративни растения определено заслужават да бъдат опитани във вашия собствен градински кът. Ефектите, които ще изпитате, ще ви зарадват!

Определено трябва да разгледате възможността за използване на тора Biopon Magnolia, който е на достъпна цена в нашия градински магазин. Този лесно приложим гранулиран тор съдържа всички основни хранителни вещества, гарантиращи здрав растеж на корените и образуването на множество големи цветни пъпки. Всички цветя, обичащи кисели почви, ще обичат Magnolia тора с микроелементи от Target, допълнително обогатен с желязо, което защитава растенията от хлороза. Разгледайте и тора за рододендрони и магнолии от същата компания. Ако растенията ви са засегнати от болести, имат бледи листа или спират да цъфтят, не се колебайте да използвате "Магическа Сила" спешен тор за хвойни и други цветя, обичащи кисели почви. Той може да се нанася директно върху листата с пръскане, което значително ускорява усвояването на хранителните вещества от растенията, в сравнение с добавките, поставяни в почвата.

Разгледайте цялото разнообразие от продукти, които сме подготвили за вас! Предлагаме надеждни и ефективни торове за магнолии във форма на гранули и прах, разтворим във вода. Те са дълготрайни, изключително ефективни и на достъпни цени! Поръчайте, изберете опцията за доставка до дома, потвърдете покупката и изчакайте доставката. Това е оптималният начин да закупите най-добрите налични торове за растения за градината си, без да напускате дома си или да плащате надценки. Винаги сте добре дошли в нашия градински магазин!