Baja magnolia

Baja magnolia adalah produk yang dipilih dengan teliti dan sangat sesuai untuk tanaman berbunga asidofilik lain, seperti rhododendron juga. Tambahan pokok dan pokok renek yang indah ini merupakan langkah penjagaan primer yang sangat diperlukan. Pelbagai jenis produk yang terdapat di kedai taman dalam talian kami merangkumi baja dan makanan tumbuhan dari jenama terkenal, seperti Biopon, Target dan Substral. Pemimpin baja multikomponen yang tidak dipertikaikan ini untuk tanaman hiasan semestinya patut dicuba di kebun anda sendiri. Kesan yang akan anda rasakan akan menggembirakan anda!

Anda mesti mempertimbangkan untuk menggunakan Biopon Magnolia Fertilizer, yang tersedia dengan harga murah di kedai kebun kami. Baja butiran yang mudah digunakan ini mengandungi semua nutrien asas yang menjamin pertumbuhan akar yang sihat dan menghasilkan pelbagai tunas bunga besar. Semua tanaman berbunga, seperti tanah berasid, akan menyukai Magnolia Fertilizer dengan Micronutrients dari Target, selain diperkaya dengan besi yang melindungi tanaman dari klorosis, dan Rhododenron dan Magnolia Fertilizer yang dihantar oleh syarikat yang sama. Sekiranya tanaman anda diserang penyakit, tumbuh daun pucat dan berhenti berbunga, jangan teragak-agak dan gunakan baja kecemasan "Magiczna Siła" (Magical Force) untuk tanaman konifer dan tanaman asidofilik lain. Mungkin digunakan - disembur terus ke dedaunan, yang secara signifikan mempercepat penyerapan nutrien oleh tanaman dibandingkan dengan bahan tambahan yang digunakan di tanah.

Lihatlah pelbagai produk yang kami sediakan untuk anda! Kami menawarkan baja magnolia yang berkesan dan berkesan dalam pelet dan dalam bentuk serbuk larut dalam air. Ia tahan lama, sangat cekap dan boleh didapati dengan harga yang berpatutan! Buat pesanan, pilih pilihan penghantaran ke rumah, sahkan pembelian anda dan tunggu penghantaran. Ini adalah kaedah yang optimum untuk membeli baja tanaman kebun yang terbaik tanpa meninggalkan rumah dan membayar lebih. Anda sentiasa dialu-alukan di kedai kebun kami!

There are no products in this section