• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Magnoliagödselmedel

Magnolia-gödselmedel är noggrant utvalda produkter som passar perfekt för andra acidofila blommande växter, som rododendron också. En balanserad tillskott av dessa vackra träd och buskar tillhör absolut nödvändiga, primära vårdåtgärder. Produktsortimentet som finns i vår online trädgårdshandel omfattar gödselmedel och växtmat från de beprövade, kända varumärkena, såsom Biopon, Target och Substral. Dessa obestridda ledare av multikomponentgödselmedel för prydnadsväxter är definitivt värda att prova i din egen trädgård. Effekterna du kommer att uppleva kommer att glädja dig!

Du bör definitivt överväga att använda Biopon Magnolia Gödselmedel, tillgänglig till ett bra pris i vår trädgårdshandel. Detta lättanvända granulerade gödselmedel innehåller alla grundläggande näringsämnen som garanterar sund rottillväxt och producerar myriader av stora blomknoppar. Alla blommande växter, som gillar sura jordar, skulle älska Magnolia Gödselmedel med Mikronäringsämnen från Target, dessutom berikat med järn som skyddar växterna från kloros, och Rhododenron och Magnolia Gödsel levereras av samma företag. Om dina växter är plågade av sjukdomar, utvecklar bleka löv och slutar blomstra, tveka inte och använd "Magiczna Siła" (Magical Force) nödgödselmedel för barrträd och andra acidofila växter. Det kan appliceras - sprayas direkt på lövverket, vilket väsentligt påskyndar absorptionen av näringsämnen från växterna jämfört med de jordpåförda tillsatserna.

Ta en titt på hela sortimentet av produkter som vi har förberett åt dig! Vi erbjuder pålitliga, effektiva magnoliagödselmedel i pellets och i vattenlöslig pulverform. De är långvariga, supereffektiva och tillgängliga till överkomliga priser! Gör en beställning, välj alternativet hemleverans, bekräfta ditt köp och vänta på leveransen. Detta är det optimala sättet att köpa bästa tillgängliga gödselmedel i trädgården utan att lämna hemmet och överbetala. Du är alltid välkommen i vår trädgårdshandel!