• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Magnolia

Îngrășămintele cu magnolie sunt produse atent selectate, care sunt perfect potrivite pentru alte plante cu flori acidofile, cum ar fi și rododendronii. O suplimentare echilibrată a acestor copaci și arbuști frumoși aparține măsurilor de îngrijire primară absolut necesare. Sortimentul de produse disponibil în magazinul nostru online de grădină cuprinde îngrășăminte și alimente vegetale de la mărci recunoscute, renumite, precum Biopon, Target și Substral. Acești lideri incontestabili ai îngrășămintelor multicomponente pentru plantele ornamentale merită cu siguranță încercate în propria grădină. Efectele pe care le veți experimenta vă vor încânta!

Cu siguranță ar trebui să luați în considerare utilizarea îngrășământului Biopon Magnolia, disponibil la un preț avantajos la magazinul nostru de grădină. Acest îngrășământ granulat ușor de aplicat conține toți nutrienții de bază care garantează o creștere sănătoasă a rădăcinilor și produc miriade de muguri mari de flori. Toate plantele cu flori, care, la fel ca solurile acide, le-ar plăcea îngrășământul Magnolia cu micronutrienți de la Target, îmbogățit suplimentar cu fier care protejează plantele de cloroză și îngrășământul Rhododenron și Magnolia livrat de aceeași companie. În cazul în care plantele dvs. sunt afectate de boli, dezvoltă frunze palide și încetează să mai înflorească, nu ezitați și folosiți îngrășământul de urgență "Magiczna Siła" (Forța Magică) pentru conifere și alte plante acidofile. Poate fi aplicat - pulverizat direct pe frunziș, ceea ce accelerează semnificativ absorbția nutrienților de către plante în comparație cu aditivii aplicați în sol.

Aruncă o privire asupra întregii varietăți de produse pe care ți le-am pregătit! Oferim îngrășăminte fiabile și eficiente cu magnolie în pelete și sub formă de pulbere solubilă în apă. Sunt de lungă durată, super-eficiente și disponibile la prețuri accesibile! Faceți o comandă, selectați opțiunea de livrare la domiciliu, confirmați achiziția și așteptați livrarea. Acesta este cel mai bun mod de a cumpăra cele mai bune îngrășăminte disponibile pentru plante de grădină fără a pleca de acasă și a plăti în exces. Sunteți întotdeauna binevenit la magazinul nostru de grădină!