• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Magnolia

Îngrășămintele pentru magnolii sunt produse selectate cu grijă care se potrivesc perfect și altor plante înfloritoare acidofile, precum azaleele. Suplimentarea echilibrată a acestor arbori și arbuști frumoși este absolut necesară, deoarece face parte din măsurile de îngrijire primară. Magazinul nostru online de grădină oferă o gamă largă de îngrășăminte și hrănitori pentru plante de la mărci recunoscute și renumite precum Biopon, Target și Substral. Acești lideri incontestabili în îngrășămintele multicompuse pentru plantele ornamentale merită cu siguranță să fie încercate în propria grădină. Veți fi încântați de efectele pe care le veți experimenta!

Ar trebui cu siguranță să luați în considerare utilizarea îngrășământului pentru magnolii de la Biopon, disponibil la un preț avantajos în magazinul nostru de grădină. Acest îngrășământ granulat ușor de aplicat conține toți nutrienții de bază care garantează o creștere sănătoasă a rădăcinilor și producția a numeroase boboci mari de flori. Toate plantele înfloritoare care preferă solurile acide vor iubi îngrășământul pentru magnolii cu micronutrienți de la Target, care este, în plus, îmbogățit cu fier pentru a proteja plantele de cloroză. Luați în considerare și îngrășământul pentru rododendroni și magnolii de la aceeași companie. Dacă plantele dvs. sunt afectate de boli, dezvoltă frunze palide sau încetează să înflorească, nu ezitați să utilizați îngrășământul de urgență "Magical Force" pentru conifere și alte plante acidofile. Poate fi aplicat prin pulverizare direct pe frunze, ceea ce accelerează semnificativ absorbția nutrienților de către plante în comparație cu aditivii aplicați în sol.

Luați în considerare întreaga varietate de produse pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră! Oferim îngrășăminte pentru magnolii de încredere și eficiente sub formă de granule și pulbere solubilă în apă. Sunt de durată, super eficiente și disponibile la prețuri accesibile! Plasați o comandă, selectați opțiunea de livrare la domiciliu, confirmați achiziția și așteptați livrarea. Aceasta este modalitatea optimă de a cumpăra cele mai bune îngrășăminte pentru plantele de grădină disponibile fără a părăsi casa sau a plăti prea mult. Sunteți întotdeauna bineveniți în magazinul nostru de grădină!